Penisul trebuie respectat

eu77
Link-uri sponsorizate

Saptamana trecuta am scris textul – Vaginul trebuie respectat. Oamenii s-au amuzat, doamnele s-au simtit bine, iar domnii cred ca au fost de acord.

Cineva insa m-a sfatuit sa inlocuiesc din text cuvantul ‘vagin’ cu ‘penis’ si apoi sa urmaresc reactiile femeilor.

Mi s-a parut interesant acest sfat.

Oare femeile urasc atat de tare penisul incat sa-l ia la misto?

Oare penisul nu ar trebui sa fie tratat cu respect?

Adica femeia trebuie respectata, impreuna cu vaginul ei, iar barbatul nu?

Eu cred ca si in cazul barbatilor, atunci cand vorbim despre sex oral trebuie sa incepem cu un mesaj clar – PENISUL TREBUIE RESPECTAT!

Eu cred ca nu poti sa respecti barbatul si sa consideri penisul ca fiind ceva scarbos sau, mai mult, un gland de care te folosesti pentru a-ti potoli dorintele orgastice.

Nu poti sa-i spui barbatului – ‘baby, te iubesc’ si sa nu te atingi de penisul lui. Nu poti sa-i spui ‘te iubesc’ si sa nu-i faci un sex oral pasional. E imposibil.

Atunci cand iubest, iubesti tot, inclusiv trupul, iar asta inseamna (de la firul de par din cap si pana la degetul mic de la picior).

In iubire nu exista scarba! Sigur, exista si femei care spun ca nu fac felatie. Am cunoscut destule. Culmea, unele se credeau femei fatale, misterioase, extrem de greu de cucerit. Mai mult, sunt femei care nici macare nu pun mana…

Aici pot invoca cateva motive, identice cu cele din articolul despre vagin – o educatie sexuala rigida (in care li s-a spus ca organele genitale sunt murdare), o educatie religioasa ce dubleaza educatia sexuala rigida (sexul e un pacat, iar sexul oral e pentru animale), teama de boli venerice (exista prezervativul) sau, sper ca in putine cazuri – un miros nefiresc al penisului (adica nasol).

Ce tristete! Cum sa refuzi contactul cu acest erou al noptilor fierbinti? Cu acest falnic si impunator purtator de creatie? Cu acest speolog al adancimilor tale? Cum sa vorbesti despre placere sexuala fara felatie?

Atunci cand iubesti, iubesti barbatul cu totul, deci si cu penisul lui.

In ciuda imaginii sale, penisul este sensibil, delicat – nu trebuie sa-l bruschezi, sa-l fortezi, sa-l ranesti, pentru ca risti sa dispara erectia.

In fata penisului nu ingenunchezi manata de convingeri rigide. Atunci cand mergi la intalnirea cu penisul, renunti si la religie si la morala.

Penisul trebuie tratat cu delicatete, cu blandete, cu dragoste.

Sigur, nu toti barbatii reactioneaza la fel – unii au nevoie de frecari energice, altii vor deep-throat, altii vor sa fie muscati (mai usor sau mai hard), unii accepta chiar palme peste penis, altii adora masajul etc…

Niciun penis nu seamana cu altul insa, spre deosebire de vagin – TOATE TERMINA! (nu vorbesc aici despre continenta).

In concluzie, daca vrei sa ai parte de o relatie armonioasa cu iubitul tau, nu ezita sa-i cunosti penisul.

Iar pentru asta ai nevoie de un detaliu extrem de important – COMUNICAREA!

Nu ezita sa-l intrebi ce ii place, cum ii place, iar daca iti spune cum sa o faci, nu te supara. Asculta-l, iti vrea binele!

Nu pica in plasa anumitor femei care spun ca barbatul este usor de satisfacut sau ca nu are pretentii in dormitor.

Ele nu stiu ce inseamna sex si, cu siguranta, nu au cunoscut indeaproape prea multe penisuri.

Invata-i alfabetul coital, lasa-l sa-ti explice cum sa il faci sa se transforme intr-un adevarat Hercule al pulsiunilor tale erotice. Orice lucru se invata in viata, inclusiv sexul oral. Nu e o rusine.

Lasa prejudecatile si convingerile la usa.

Respecta-ti barbatul, respecta-i penisul si vei vedea ce inseamna iubirea unui barbat care se simte respectat si iubit.

P.S.1: De curând mi-am lansat prima mea carte, intitulata-Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante. Daca nu ai apucat sa o comanzi, o poti face telefonic, la numerele: 0751492686 sau 0314382822 si online la adresa bookzone.ro.

Link-uri sponsorizate

Comments