Iubirea e iubire si cu Valentin si cu Dragobete

valentin
Link-uri sponsorizate

Iubirea e iubire si cu Valentin si cu Dragobete.

Doua sarbatori care le incanta pe femei – mereu dornice de gesturi de iubire – si ii streseaza pe unii barbati (mai ales pe aia care sunt extrem de atenti cu banii lor).

Pentru comercianti, atat Valentine’s Day, cat si Dragobetele sunt motive de bucurie – adica profit.

Pana la urma, oricum o dai, e o situatie win win pentru toata lumea.

Iubirea e iubire 365 de zile, 24 din 24 si nu are nevoie de zile speciale.

Acum, faptul ca aceste zile exista, impune o discutie zic eu interesanta.

Ce s-ar face oamenii daca s-ar sterge brusc toate Sarbatorile din calendar? Daca ar disparea Pastele, Craciunul, zilele de sfinti, ba chiar si zilele de nastere?

Chitrosii cred ca s-ar simti minunat – nu ar mai fi nevoiti sa se faca de ras prin magazine, la cumparaturi..

Oare cand ar fi okay sa oferim cadouri intr-o lume fara sarbatori? Oare de ce e nevoie de zile anume pentru a oferi cadouri? Iubim doar cu calendar?

In cazul Sf Valentin, mi-e greu sa identific miza, mi-e greu sa-mi dau seama de ce exista atat de multi oameni deranjati de ziua asta?

Pana la urma, daca nu simti, nu te obliga nimeni sa faci nimic. Nu te obliga nimeni sa cumperi ceva sau sa iesi cu iubita ta undeva. Simpla ta prezenta ar trebui sa fie suficienta. Iubirea nu are nevoie de cadouri si nici de gesturi extreme.

Sigur, zilele astea genereaza si multa fatada, multa superficialitate, mult marketing amoros vomitiv, dar si asta tine tot de alegere, de alegerea fiecaruia vis-a-vis de modul in care-si manifesta iubirea.

Fie ca vorbim despre Valetin sau despre Dragobete, vorbim despre iubire, deci energiile negative nu isi au locul, ura cu atat mai putin.

Si, daca esti singur, ce? Nu ai voie sa te bucuri de Ziua Indragostitilor? Unde scrie ca asta se sarbatoreste doar in 2?

Valentine’s Day si Dragobetele ar trebui sa fie zile cu bucurie pentru totii indragostitii, fie ca vorbim despre cupluri sau persoane singure.

Si persoanele singure au motive de bucurie, isi sarbatoresc dragostea pe care o au pentru propria persoana… un lucru deloc de neglijat.

Asa ca haideti ca si azi si pe 24 februarie, sa mai lasam putin pura ura damboviteana care si asa ne otraveste zilnic pe multi dintre noi si sa incercam sa ne descretim putin fruntile.

Ce ziceti? Va bagati?

Link-uri sponsorizate

Comments