Vaginul trebuie respectat (VIDEO)

vagin
Link-uri sponsorizate

De ceva timp incoace, cateva prietene de pe Facebook ma tot roaga sa scriu despre barbatii care nu gusta… din savarina.

Azi dimineata, dupa ce am vazut un filmulet cat se poate de simpatic, pe care il voi posta la finalul acestui text, m-am gandit ca gata, a sosit momentul sa scriu despre asta.

A sosit sa facem o lectie de cunnilingus!

Atunci cand vorbim despre sex oral, trebuie sa incepem cu un mesaj clar – VAGINUL TREBUIE RESPECTAT!

Ca si femeia! Nu merge sa respecti femeia si sa consideri vaginul ceva scarbos sau, mai rau, o pubela, un loc de descarcari libidinale si atat.

Nu poti sa-i spui unei femei – ‘baby, te iubesc’ si sa nu-i dai limbi! E imposibil. Atunci cand iubesti, iubesti tot, inclusiv trupul – asta inseamna de la firul de par din cap si pana la degetul mic de la picior.

In iubire nu exista scarba. Sigur, exista si barbati care spun ca nu fac cunnilingus. Am cunoscut cativa, unii chiar se credeau macho.

Aici pot exista cateva motive – o educatie sexuala rigida (in care li s-a spus ca organele genitale sunt murdare), o educatie religioasa ce dubleaza educatia sexuala rigida (sexul e un pacat, iar sexul oral e pentru animale), teama de boli venerice (s-a inventat prezervativul pentru cunnilingus) sau, sper ca in putine cazuri – un miros nefiresc al vaginului (adica nasol).

Aaaaaaaaaaa si mai exista misoginii care cred ca este injositor sa guste vaginul femeilor lor.

Ce tristi! Cum sa refuzi contactul cu acest trandafir? Esti nebun? Cum sa vorbesti despre placere sexuala fara cunnilingus?

Exceptand categoriile de mai sus, atunci cand iubesti, respecti atat femeia, cat si vaginul ei.

In vaginul ei nu se intra cu forta, incaltat cu principii de moralitate (sub curea nu exista nici religie si nici morala).

In vaginul ei se intra cu delicatete, cu blandete, cu dragoste.

Sigur, nu toate femeile reactioneaza la fel, nu toate femeile se excita la fel.

Unele prefera excitarea cu degetul (unul, 2, 3 sau toate degetele), altele prefera excitarea cu limba (cu miscari circulare sau de sus in jos), unele vor soft, altele hard, alte un mix… fiecare femeie are ritmul ei.

Niciun vagin nu seamana cu altul, ceea ce inseamna ca trebuie sa iti aloci timp sa cunosti vaginul iubitei tale.

Iar pentru asta ai nevoie de un detaliu extrem de important – COMUNICAREA!

Nu ezita sa o intrebi ce ii place, cum ii place, iar atunci cand iti spune… nu te abate de la cale!

Nu pica in plasa anumitor femei care spun ca barbatul trebuie sa stie, sa intuiasca. Alea habar nu au ce inseamna sex si, cu siguranta, nu si-au cunoscut trupurile.

Comunica, invata-i alfabetul vaginal, las-o sa-ti explice cum sa o faci sa urle de placere. Nu e nicio rusine in asta. Orice lucru se invata in viata, inclusiv sexul.

Iar daca ai si un pat care imita universul, o vei transforma intr-o adevarata supernova.

pat

Asa ca nu uita – Vaginul trebuie respectat!

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Foto Credit: dailymail.co.uk

Link-uri sponsorizate

Comments