De ce iubesc femeia inteligenta?

eu77
Link-uri sponsorizate

Ce fel de femei isi doresc barbatii? Oare chiar fug de femeile inteligente? Oare chiar ii sperie atat de tare?

Este o discutie care poate dura lejer cateva zile, mai ales daca ne apucam sa disecam fiecare palier de dezvoltare masculina.

Eu voi vorbi despre mine si o voi spune pe aia dreapta – NU AS PUTEA SA TRAIESC LANGA O PROASTA!

Creierul meu este atat de dornic de imbratisari incat as intra in depresie daca as sta langa o mandra posesoare de consoane.

Toata viata mea am fugit de proaste! Am fugit ca dracu’ de tamaie. Pur si simplu le-am evitat din start, chiar si pentru scurte intalniri coitale.

Sexualitatea lor aspra ca un smirghel nu s-a putut pupa niciodata cu sexualitatea mea fina ca paginile unei carti de poezii.

Acum sa definim femeia inteligenta si femeia proasta.

La proaste e simplu – femei cu un nivel de educatie limitat, roase de convingeri inguste si putine, femei care nu au nicio urma de gingasie in ele.

Sunt doar niste posesoare de vagin si vorbitoare in consoane – suficient cat sa se creada pretioase. In cele mai multe cazuri, dupa ce ca sunt proaste, mai sunt si pline de otrava (a se citi ura).

Unei proaste nu poti sa-i ceri sa comunice cu intelesuri… Ea ti-o va taia abrupt – ‘ma, tu vrei sa ma f**i’.

Langa o proasta, trandafirul pasiunii erotice se simte ca un infractor surprins in canalizare tinand in brate ultimul model de plasma Samsung.

Sa trecem la femeia inteligenta – aici nu vorbim neaparat despre diplomele pe care le are inramate prin casa. Diplomele alea nu ii garanteaza inteligenta care ma intereseaza pe mine.

Degeaba stie sa rezolve probleme de matematica sau sa instaleze rapid un Windows, daca emotional este o masinarie.

Femeia inteligenta este femeia deschisa, care stie ca nu are nimic de pierdut, este femeia care stie sa-si pastreze gingasia si acea fragilitate specifica unei flori de nufar; este femeia care stie sa asculte si sa raspunda scurt, dar incitant… este acea femeie care te face sa-ti impreunezi picioarele pe sub masa pentru a-ti masca erectia spontana, este femeia care stie sa te arunce in tavan cu o simpla privire… in ochi; este femeia sigura pe ea, este femeia care prezinta o frumusete ce nu tine cont de sabloanele revistelor, este acea femeie langa care te vezi traind o viata.

Este femeia care are grija de propria dezvoltare si respecta dezvoltarea barbatului de langa ea.

Nu trebuie sa fie CEO, manager sau ‘femeie independenta’. Femeia inteligenta nu trebuie sa tipe in gura mare ca este independenta. Ea va atrage langa ea un barbat care ii va respecta independenta.

Femeia inteligenta nu trebuie sa aiba master in stiinte aplicate si nici sa fi citit obligatoriu 200 de carti.

Sigur, daca a citit 200 de carti, exista mari sanse sa putem comunica intr-un limbaj orgastic de execeptie (desi nu este obligatoriu – comunicarea sexuala necesita un anumit simt).

Am cunoscut femei cu care am avut preludii de ore intregi, iar cand am ajuns in asternuturi ne-am simtit de parca facusem dragoste dintotdeauna. Da, dragoste si nu sex. Dragoste direct, de prima data!

Este acea chimie spontana care apare intre creierele care rezoneaza perfect.

Femeia inteligenta nu trebuie sa traga de fiare la sala si nici sa se imbrace in ton cu ultimele tendinte de la Milano.

Fiind inteligenta, ea stie sa fie eleganta si fara sa rupa 20 de carduri.

Femeia inteligenta stie sa iubeasca si sa se lasa iubita si nu este obsedata de imagine pentru ca stie un lucru extrem de important – TIMPUL RUPE ORICE TOC!

Femeia inteligenta este FEMEIE in adevaratul sens al cuvantului, este acea faptura care-ti arata in fiecare secunda cum iubeste un barbat inteligent!

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments