Barbatii urasc shoppingul – mit sau realitate?

eu32
Link-uri sponsorizate

Barbatii urasc shoppingul! O idee adanc impamantenita in folclorul urban. Cand pronunti cuvantul shopping, vezi o schimbare brusca pe fetele barbatilor.

Ca si cand ar spune – ‘vai sa-mi bag p**, iar stau trei ore pentru un maieut roz’.

Eu nu cred ca barbatii urasc shoppingul. Nu, ei urasc sa mearga la shopping impreuna cu partenerele lor.

De ce? Pentru ca suntem complet diferiti.

Pentru barbat, shoppingul reprezinta o necesitate – el stie ca nu mai are chiloti si adidasi, se duce la mall, in 2 minute si-a cumparat chiloti ca sa-i ajunga pana la iarna, iar in inca 10 minute isi cumpara doua perechi de adidasi, dupa care vrea sa paraseasca incinta… mall-ului.

De altfel, studiile arata ca barbatii se plictisesc de shopping dupa 26 de minute.

FEMEILE NU! ELE AU NEVOIE DE DOUA ORE!

Femeile ii urasc pe barbati la shopping! Ele pur si simplu nu pot intelege cum un barbat isi poate da refresh la intreaga garderoba intr-o singura ora?

shopping2

Este complet de neinteles pentru ele. Mi s-a intamplat de multe ori sa merg la cumparaturi cu o femeie si sa ies din magazin – cu 3-4 articole cumparate dupa nici 20 de minute. Consternarea de pe fata ei era totala – nici nu apucase sa analizeze doua rafturi.

Drept urmare, nu cred ca exagerez daca spun ca barbatii nu urasc shoppingul in sine, ci plimbarile inutile prin magazine alaturi de partenerele lor.

In timp ce barbatul stie ce vrea, femeia habar nu are. Asta e si motivul pentru care multe femei declara ca isi doresc o rochita cu floricele si ajung sa-si cumpere pantofi eleganti de seara.

Femeia nu se duce la cumparaturi cu un scop precis – pentru ea shoppingul e ca o zi de concediu, pentru barbat e o necesitate ce poate deveni un mega-cosmar.

De altfel, aceleasi studii arata faptul ca femeile se plictisesc de shopping dupa 2 ore.

Ce se intampla cu barbatii intre 26 de minute si 120 de minute? Ati ghicit – 94 de minute de spume, iar daca in timpul ala e vreun meci…

Ca tot vorbeam de studii – ei bine 8 din 10 barbati urasc sa mearga la cumparaturi cu partenerele, 45% evita cu orice pret astfel de iesiri, iar 50% dintre cupluri ajung sa se certe atunci cand merg la shopping.

In concluzie, barbatii nu urasc shoppingul, ci doar sa iasa la shopping cu partenerele lor. Sincer, nu am cunoscut vreun barbat care sa adore sa stea ore in sir prin magazine.

Voi stiti vreunul?

Foto Credit: dailymail.co.uk

Link-uri sponsorizate

Comments