Tu o plimbi, altul o f**e!

eu23
Link-uri sponsorizate

Romantismul nu a disparut, ci a fost luat ostatic de prosti! Iar cand spun prosti, nu ma refer la vreun Fernando de la Caransebes, ci la acei barbati, acei fabricanti de testosteron, care iau peste picior orice gest romantic al celorlalti barbati.

Expresia ‘tu o plimbi, altul o f**e’ exact asa a aparut – din prostie cruda, afanata!

De fiecare data cand cineva va incerca sa fie atent cu o femeie, se vor gasi 10 tampiti care isi vor rade in barba si vor spune – ‘lasa-l ba, ca el o scoate si noi o f***m’!

Astia sunt barbatii care cred pot avea orice femeie, ca femeia este o bestie interesata doar de prosteala, o fiinta insensibila care ar putea sa iasa cu un barbat, mimand romantismul, dragostea si apoi sa se intalneasca in asternuturi cu un cretin care o trateaza ca pe o curva.

Nu contest ca nu exista si asemenea cazuri… Insa cred ca barbatii care gandesc asa nu pot avea parte decat de rebuturi – de femei care habar nu au ce se intampla cu ele, de niste fake-uri purtatoare de vagin.

O femeie care stie ce vrea, care traieste asumat, nu are nevoie de anexe – atunci cand isi alege un barbat, isi alege unul si pentru romantism si pentru sex. Adica un barbat care ‘o si plimba si o si f**e’!

Un barbat care se respecta si o respecta, nu un animal care crede ca daca are un carnat in pantaloni lesina toate femeile in fata lui.

‘Tu o plimbi, altul o f**e’ este o castrare a romantismului, un jaf armat, o rapire de proasta calitate a masculinitatii.

Genul asta de barbat habar nu are cum e construita femeia, habar nu are ce-i ala respect si, as putea jura ca habar nu are ce-i ala sex.

Doamnelor, nu dezarmati, nu cumva sa credeti ca toti barbatii sunt tampiti si reci. Nu, romantismul nu a disparut, nu a murit, el este acolo… trebuie doar sa vreti sa il vedeti.

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

 

Link-uri sponsorizate

Comments