Nu o sa mai iubesc niciodata – minciuna sufletelor frante

love12
Link-uri sponsorizate

‘Nu o sa mai iubesc niciodata’, ‘nu mai am nevoie de asta’… ‘ei lasa ca pot sa traiesc si cu sex’. Sunt cateva scuze, amagiri, minciuni sau cum vreti sa le spuneti, pe care si le spun sufletele ranite.

Atunci cand suferi, intri in mood defensiv, in zona de negare si imbratisezi cu mare drag acel ‘NU MAI VREAU’, chiar daca stii ca e o mare prostie sa crezi ca nu vei mai iubi niciodata.

Si eu am facut la fel. Stiu exact fiecare scuza, fiecare fuga de angajament, fiecare lacat pus pe usa sufletului meu, fiecare retragere. fiecare ‘eu nu mai vreau relatii’… stiu cum e sa ajungi jos.

Interesant este ca mai toti oamenii care sufera ajung in zona de negare, unii chiar incearca din rasputeri sa nu mai iubeasca, numai ca esueaza. Nu are niciun sens sa lupti impotriva iubirii.

Este razboiul pe care il pierzi dinainte sa-l incepi!

Mai devreme ma uitam pe pagina de Facebook Love Plus unde am vazut urmatorul text – ‘o sa gasesti persoana care te va face sa intelegi de ce relatiile din trecut nu au rezistat’.

Mi s-a parut extrem de interesant mesajul, prin varietatea solutiilor pe care le ofera.

Acea ‘persoana’ poate fi propria persoana – atunci cand te intelegi si te re-descoperi pe tine, intelegi perfect de ce relatiile din trecut nu au rezistat.

Acea ‘persoana’ poate fi psihologul care apasa butoanele care te ajuta sa te re-descoperi si deci sa intelegi de ce relatiile din trecut nu au rezistat.

Sau, acea ‘persoana’ poate fi o noua persoana de care te indragostesti – ideal dupa ce te-ai re-descoperit pe tine – ca sa eviti sa intri intr-o noua relatie cu gunoiul trecutului sub pres.

Abia atunci cand reusesti sa te re-conectezi la tine, poti sa intelegi cat de mare este minciuna cu ‘nu o sa mai iubesc niciodata’.

De fapt, oamenii care spun asta, gandesc exact opusul – ‘abia astept sa iubesc din nou’.

Si da, atunci cand reusim sa constientizam starea in care suntem, nivelul de dezvoltare la care am ajuns, intelegem dorintele noastre si da… exista mari sanse sa intalnim acea persoana care sa ne faca sa intelegem de ce relatiile din trecut nu au rezistat.

Pentru asta avem nevoie insa de un singur lucru – sa renuntam la orice lacat cu care ne-am blocat sufletul!

Link-uri sponsorizate

Comments