Esti bosorog!

eu11
Link-uri sponsorizate

‘Esti bosorog’ – asa mi-a spus o tanara cand a aflat ca am chef sa evadez cateva zile din oras… via bai!

Nu am chef de ‘munte la gratar’ sau de ‘munte in club’, ci de munte intr-un loc unde sa existe piscina, sala si sauna; cativa prieteni, discutii misto, relaxate si un vin sau whiskey bun.

Da, am ajuns sa aud si asta – am ajuns sa aud ca sunt bosorog.

Pesemne asa se intampla atunci cand cauti altceva. Nu mai esti cool, nu mai esti interesant, incepi sa iesi din rand si atunci esti pensionat urgent de amatorii de ‘distractii’ reale.

Chiar am ajuns sa nu-mi mai doresc sa ma afum in jurul unui gratar, consumand bere dupa bere, chiar am ajuns sa nu mai vreau haos.

Sigur, ies saptamanal intr-un pub sau club, dar atat. O astfel de iesire pe saptamana e suficienta. Nu am nevoie de mai mult.

Interesant este ca eu nu ii consider sinucigasi pe cei care muncesc ca niste sparti de luni pana vineri, iar vineri si sambata se pun in cap pana la 4 dimineata, plutind in aburi bahici.

Nu le spun ca-si bat singuri cuie in sicriu cu regimul asta de viata si ca duminica de somn nu acopera ‘datoria’ acumulata in week-end. Si stiti de ce? Pentru ca si eu am facut asta pana la un punct, deci stiu sa le inteleg nivelul de dezvoltare.

Eu am inaintat si in varsta si in dezvoltare si caut altceva. Caut liniste si o bautura fina. Decat sa car pe gat 10 beri, cum faceam pana acum 2 ani, mai bine beau un vin bun sau un whiskey de calitate, in cantitati rezonabile.

Asa cum am mai scris, ador sa ma trezesc fresh dimineata. Am divortat definitiv de mahmureala. Dupa o casnicie de ani de zile, ne-am dat seama ca nu ne potrivim si am invocat nepotrivirea de caracter.

Am fost baiat bun, i-am lasat ei toate comportamentele nasoale :))

Da, am chef sa plec undeva unde exista sauna, piscina, sala… am chef sa imbin utilul cu placutul si nu doar sa ma pun in cap. Dupa aproape 20 de ani de ruperi prin carciumi, am tot dreptul sa caut linistea. E o chestiune de optiune.

Cineva spunea ca si viciile au termen de garantie. In cazul meu cateva au expirat deja. Asa ca si daca sunt facut bosorog, eu nu ma supar.

Asa cum unii vor sa inhaleze fum sau sa-si sparga capul in club, eu vreau liniste, sex de calitate, discutii misto cu prietenii, un vin sau whiskey bun si, daca contextul o impune, un dans in club – de ce nu?

De cand viata misto inseamna un sir de excese?

Iar daca se intampla ca pe drum sa apara probleme la masina, nu e panica – sun la 9695 si de acolo se ocupa ei.

Link-uri sponsorizate

Comments