Ce vrea un barbat sa auda de la o femeie?

eu22
Link-uri sponsorizate

Multe femei ar plati bani grei pentru o scurta calatorie in mintea barbatilor.

Am vazut zeci de texte pe tema asta, zeci de ‘formatoare de opinie’ care isi doreau cu orice pret sa stie macar pentru 30 de secunde ce se ascunde in mintea unui barbat.

In general, sunt femei care spun ca psihologii si cercetatorii sunt niste cretini si ca studiile publicate nu au nicio legatura cu realitatea.

Sigur, nu ma deranjeaza ca vor sa afle singure, insa ar fi interesant ca femeile astea sa incerce macar sa accepte faptul ca suntem diferiti din toate punctele de vedere.

De aici pleaca ‘razboiul sexelor’ – de la neacceptarea acestui fapt atat de simplu.

Or, neacceptand ca suntem total diferiti si ca trebuie sa fim deschisi pentru a ne putea invata si apoi accepta asa cum suntem construiti, ce facem – incercam sa-l schimba pe celalalt, incercam sa-l modelam dupa chipul si asemanarea noastra.

Ce inseamna asta? Intruziune, abuz, toxicitate… deci PROBLEME!

Veste proasta – fericirea nu face casa buna cu incapatanarea! Si nici cu nestiinta…

Sunt ferm convins ca multe femei se intreaba ce vrea un barbat sa auda de la o femeie?

Asa cum sunt ferm convins ca foarte multe cred ca stiu si ar fi tentate sa arunce rapid, cumva superior, celebrul – ‘te iubesc!’

Okay, poate ca asta vrea o femeie sa auda de la un barbat. In cazul barbatilor, ‘te iubesc’ este important, fara indoiala, insa nu cred ca e cel mai important lucru. Si aici trebuie sa revin la constructie.

Ieri am citit un articol interesant pe Huffington Post. Lisa Copeland – dating coach – spunea care sunt cele 4 cuvinte magice pe care barbatii vor sa te auda de la femei.

Fiind 4, ‘te iubesc’ iese din discutie, asa cum ies din discutie si variatiile – ‘te iubesc boule’ sau ‘te iubesc fraiere’.

Nu, cele mai 4 cuvinte magice sunt astea – VREAU SA MA AJUTI!

Are sens. Barbatii cauta mereu probleme de rezolvat, asa ca daca vrei sa obtii fericirea langa un barbat, cere-i ajutorul! Asta vor sa auda barbatii cel mai mult – VREAU SA MA AJUTI!

Stiu, multe femei vor crede ca se coboara, ca se umilesc, ca este sub demnitatea lor sa ceara ajutor, insa Lisa Copeland cred ca are dreptate – aici este cheia!

De cate ori ati incercat sa-i cereti ajutorul barbatului vostru? Si ce s-a intamplat?

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments