Cuiele din suflet nu se scot cu sex

eu11
Link-uri sponsorizate

Exista o vorba din popor care spune – ‘cui pe cui se scoate’.

Ea se poate aplica la mahmureala, la sex sau in alte zone. Intr-un singur loc nu se poate aplica – la ranile din suflet!

‘Cuiele’ din suflet nu se pot scoate atat de usor, nici macar cu sex.

Multi, atunci cand sufera, apeleaza la sex.

Intr-un fel e firesc, mai ales la barbati, care se folosesc de sex ca sa-si exprime (rezolve) problemele. Multi barbati apeleaza la sex atunci cand au sufletul ranit. Am facut-o si eu de nenumarate ori – este comod, dar nu vindecator.

Sexul iti va ridica putin stima de sine, insa nu iti va scoate cuiele din suflet. Si la mine s-a intamplat la fel.

Atunci cand pui punct unei relatii si suferi, cel mai bine este sa-ti iei o pauza, sa vorbesti cu tine, sa constientizezi ce simti si sa te repari tu pe tine.

Poti apela si la sex, insa nu-ti vei repara sufletul, ba chiar risti sa uiti de tine complet.

Atunci cand sufletul e ranit, trebuie sa eviti sa sari rapid intr-o noua relatie – nimeni nu este obligat sa-ti suporte angoasele, iar genul asta de relatie nu are sanse mari sa dureze; asa cum trebuie sa eviti sa te refugiezi in alcool sau droguri. Si alcoolul si drogurile nu vor face altceva decat sa-ti accentueze suferinta.

Atunci cand suferi si de-a lungul vietii suferim de mai multe ori, din tot felul de motive, nu doar din dragoste, e bine sa-ti iei o pauza, sa te intelegi, sa te ierti si sa te repari.

Aici intervine marea problema, foarte multi oameni evita aceasta intalnire cu ei si se grabesc fie sa sara intr-o relatie, fie sa faca sex fara obligatii.

Din punctul meu de vedere, patentul care scoate cuiele din suflet se afla fie la tine, fie la un psiholog. Restul sunt doar machiaje ale realitatii.

Voi ce parere aveti?

P.S.1: De curând mi-am lansat prima mea carte, intitulata-Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante. Daca nu ai apucat sa o comanzi, o poti face telefonic, la numerele: 0751492686 sau 0314382822 si online la adresa bookzone.ro.

Link-uri sponsorizate

Comments