Naivitatea romanilor – nu inceteaza sa creada in minuni

eu romani
Link-uri sponsorizate

Romanii sunt naivi! De 25 de ani nu inceteaza sa creada in minuni si tot de 25 de ani asteapta sa li se dea – orice, dar sa li se dea. Nu inceteaza sa spere la mai bine.

Nimic rau in asta, insa daca speri la mai bine si tu nu faci nimic, atunci ai o problema.

Iar cand spun sa faci ceva nu inseamna sa pui mana pe piatra, ci sa ai grija de propria sanatate fizica si mentala – altfel cum poti sa construiesti ceva daca in tine e cenusa?

Zilele astea romanii cer sange! Cer vinovati – principala activitate din ultimii 25 de ani – sa cautam vinovatii pentru propria stare nasoala.

Mi se pare haios, sincer si, chiar daca o sa-mi sara multi cap si o sa ma acuze de pasivitate civica, o sa intreb – chiar nu v-ati plictisit de chestia asta?

NU V-ATI PLICTISIT SA CAUTATI VINOVATI DOAR IN AFARA?

La voi nu va uitati deloc?

Serios, cine are pretentii de la politicieni isi merita soarta. E absurd sa astepti ca politicienii sa faca ceva pentru tine. George Carlin avea dreptate – “PE POLITICIENI II DOARE-N CUR DE TINE!”

Nu exista un politician care, cand se trezeste dimineata, se duce la geam, il deschide si spune – ‘aaaa, ce zi frumoasa, poporul are nevoie de mine’.

Nu, el deschide fereastra si spune – ‘Ioane? Al cui e dealu’ ala? Al Primariei sefu’! Sigur? Nu sefu’, e a’ lu’ matale”.

In fisa de post a politicianului sunt trecute doar 2 sarcini – minciuna si furtul. Atat! Fisa ramane aceeasi, figurile se schimba, e simplu.

Asa ca ce sens are sa te agiti? Ce sens are sa ceri demisii peste demisii? Nu te-ai prins ca lucrurile nu se schimba?

Azi dispare Stroe, maine apare Goe, care arunca o alta perla… Si dispare si Goe si apare Noe, care arunca si el perle… si tot asa… pana cand? Vrei sa ajungi in groapa ridat?

Cu sufletul smochinit?

Nu, nu politicienii iti fac rau – ci tu! (hai, injura-ma! AICI)

Ia inchide frumos televizorul, ia lasa dezbaterile politice si ai grija de viata si de fericirea ta. Ia vezi – nu cumva te vei simti mai bine si vei privi mai detasat totul?

Ia incearca, o sa vezi ca si in viata ta vor incepe schimbari reale.

Nu, nu e vorba despre pasivitate civica, ci despre igienizarea propriei locuinte – SUFLETUL!

Cata vreme o sa urasti, o sa tipi, o sa stai tensionat si tern, nimic bun nu va veni spre tine.

Link-uri sponsorizate

Comments