Nemernicia in haine iubitoare

IMG_3803
Link-uri sponsorizate

Azi vreau sa vorbim despre nemernicie, despre oameni care, desi se auto-proclama iubitori de ceva, sunt manati de ganduri si instincte criminale.

Azi mi-a fost dat sa stau de vorba, in direct la Antena Stars, cu semnatara unui text odios – cu o doamna de la Asociatia Cutu Cutu, care si-a permis sa invoce justitia divina in cazul mortii lui Adrian Iovan.

Nu, nu voi vorbi despre accident, asa cum am promis, insa voi vorbi despre nemernicie si despre acesti pseudo-iubitori de animale care urasc din tot sufletul OAMENII!

Distinsa doamna nu este prima persoana la care am vazut acest gen de atitudine. Sunt mai multi cei care si-ar dori sa vada morti, sa vada oameni murind, cu o setea vecina cu bolile psihice.

Dar iata ce a scris distinsa doamna – “Daca ar exista o justitie divina atat de prompta, ar insemna ca foarte multe alte persoane, avand “la activ” mult mai multe persoane si animale ucise, ar muri si ei curand, spre satisfactia revoltatilor. Lucru evident, utopic.Asteapta totusi Dumnezeu candva la cotitura? L-ar fi sprijinit oare Dumnezeu mai mult si pilotul ar fi fost in viata acum, daca ar fi pretuit viata mai mult?”. Wow!

Culmea este ca doamna este consumator de carne si e constienta ca si in cazul ei poate astepta cineva la ‘cotitura’.

Mie mi se pare incredibil acest text. Imi arata in ce mizerie morala se pot zbate niste oameni, care se mai si lauda cu faptul ca iubesc ceva. Nu, distinsa doamna, nu iubiti nimic, nici macar animalele si in niciun caz pe dumneavoastra.

Un om care iubeste, nu s-ar bucura in veci de moartea unui alt om, indiferent ce a facut acesta, nu ar invoca niciodata justitia divina intr-un asemenea moment, cu scopul de a hrani sufletele mizerabile ale ‘revoltatilor’.

Am incercat sa-i prezint orice argument logic, nu a mers nimic. Doamna a fost de o incoerenta crasa si de o parsivenie vomitiva.

Dupa ce la inceput era vehementa si sustinea justitia divina, in momentul in care i-am spus sa faca un grup de revoltati, sa mearga acasa la Adrian Iovan si sa-i spuna fiului acestuia – ‘tatal tau a murit, nu mai vine la tine, pentru ca l-a pedepsit Dumnezeu’, doamna a schimbat nota si a spus – ‘Adrian Iovan a fost un erou’. Cu sau fara justitie divina?

Am asistat la o desfasurare de morala indoielnica, de gandire criminala in toate paletele ei, am vazut un om care are mari probleme de identificare, un om care uraste din viscere, cu un tupeu iesit din comun si cu argumentul ca ‘finalul este pozitiv’.

‘Evident, dupa ce imi dai un topor in cap, totul se termina cu bine. Imi poti pune o lumanare la cap si sa versi o lacrima. Ba chiar sa spui – era un baiat bun, cu frica de Dumnezeu’.

Sincer, genul asta de gandire este o jignire la adresa oricarui iubitor de animale, ba chiar o jignire la adresa animalelor.

Si, sunt sigur ca daca un caine maidanez, fara pedigree, deci fara prea multa scoala, ar putea vorbi, i-ar spune – “auzi fa, daca ar exista justitie divina in cazul prostilor, lumea ar fi mai buna si pentru noi, cainii?”

Link-uri sponsorizate

Comments