O iubesti?

infidelity
Link-uri sponsorizate

‘O iubesti’? – este intrebarea care arunca linistea conjugala in haos. El tocmai a inselat-o!

‘O iubesti’? Este intrebarea pe care o lanseaza toate femeile atunci cand sunt inselate.

Nu le intereseaza actul in sine, ci vor sa stie daca le-ai inselat sentimental. Pentru ele asta e cel mai important detaliu.

De ce? Allan Pease sustine ca femeile nu pot delimita sexul de sentimente – asa este constructia creierului lor.

Asta este si motivul pentru care prima intrebare este – ‘O iubesti’?

Partea proasta este ca nu exista un raspuns la aceasta intrebare. Motivul? Pentru ca desi atunci cand barbatii spun – ‘Nu’, in 99% dintre cazuri au dreptate, femeia nu va putea crede asta si va spune – ‘Minti, pentru ca esti un porc. Lasa ca stiu eu ca nu ma mai iubesti’.

Daca barbatul raspunde ‘da’, e tot prost. Deci cum o dai, tot naspa e. In momentul in care ai calcat stramb, te poti astepta la orice fel de tsunami. Si ai grija, orice tsunami are cel putin 3 atacuri.

Interesant este ca pe femeie nu o intereseaza imediat cum a fost cealalta. Daca ai noroc sa nu lanseze al treilea razboi mondial, cand se va linisti iti va spune – ‘si ia spune idiotule, cum o suge aia? Mai bine ca mine? Ei lasa ca mai vezi tu mancare calda in august’.

De partea cealalta, barbatul nu va intreba niciodata – ‘il iubesti’? Tocmai pentru ca este un animal sexual si se afla in competitie cu toti ceilalti masculi. Si totusi, daca intreaba, iar femeia raspunde – ‘NU, a fost doar sex’, in 99% dintre cazuri ea minte.

In timp ce pe femei le intereseaza infidelitatea emotionala, mai mult decat cea fizica; pe barbati ii intereseaza infidelitatea fizica – musai cel cu care ai fost inselat trebuie sa o aiba mai mare, sau sa cunoasca cine stie ce pozitii ‘secrete’.

Barbatul inselat atinge punctul de depresie rapid – masculinitatea lui este redusa la 0 si e greu sa-i explici ca ala a fost naspa, daca a fost.

Mi-ar placea totusi sa vad un studiu realizat printre femei care au inselat. Sunt curios daca toate au fost satisfacute de cei cu care si-au inselat partenerii.

Iata deci ca infidelitatea este fara indoiala un subiect important atat pentru barbati, cat si pentru femei, chiar daca o tratam diferit.

Voi ce credeti ca atarna mai greu – sa inseli fizic sau si fizic si emotional? Eu nu vad vreo diferenta intre cele doua.

Astept parerile voastre.

P.S.1: De curând mi-am lansat prima mea carte, intitulata-Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante. Daca nu ai apucat sa o comanzi, o poti face telefonic, la numerele: 0751492686 sau 0314382822 si online la adresa bookzone.ro.

Foto Credit: privateinvestigatorynyc.com

Link-uri sponsorizate

Comments