Ipocrizia masculina – cand porcii viseaza la dive

eunou2
Link-uri sponsorizate

Barbatii sunt niste ipocriti! Se cred niste dumnezei si au senzatia ca daca au penis si un job, femeia trebuie sa stea drepti (sau in patru labe) in fata lor cand si cum vor.

Barbatii au pretentii cat China – femeia trebuie sa fie Silvia Saint in pat, dj iscusit la platanele aragazului si cel putin regina Angliei in societate.

FEMEIA TREBUIE, barbatul nu!

O artimetica simpla, ‘usor’ de pus in practica in mintea barbatului, in mintea eternului rezolvator de probleme.

Barbatul nu ii iarta nimic femeii. Femeia insa trebuie sa-i ierte tot barbatului – inceputul de chelie, parul de pe el – haotic, barba nerasa sau mustata care o irita la vagin, burta revarsanda peste curea, ragaielile, basinile scapate noaptea in timp ce sforaie (ce fanfara nu?), glumele misogine, chilotii patati de cacat etc…

Femeia TREBUIE – sa miroasa tot timpul bine, sa aiba unghiile facute impecabil – ba chiar sa-i reziste dupa ce spala cada si WC-ul, picioarele trebuie sa fie cat se poate de fine si la 2 saptamani dupa epilare – orice impuritate este tratata cu dezgust; coafura trebuie sa-i reziste si la Polul Nord, nu are voie sa puta a mancare, chiar daca chiftelutele marinate au fost delicioase; trebuie sa fie sexy la orice ora – de la fapt atunci cand vrea p**a lui sa se scoale (ce daca o taie cufureala atunci, trebuie sa fie pregatita), sa aiba grija in permanenta de moralul tau si sa nu te sufoce…

FEMEIA TREBUIE sa-i ofere barbatului ei sex oral, sex anal, fantezii, jocuri pe roluri, sex in grup, sex cu jucarii, BSDM si tot ce-i mai trece lui prin cap. FEMEIA NU ARE VOIE SA-SI PLICTISEASCA BARBATUL!

Inima ei ii apartine, drept urmare, ea trebuie sa fie fidela din toate punctele de vedere – NICI PRIN GAND NU AR TREBUI SA-I TREACA IDEEA DE CE AR FI DACA… cu tipul ala sarmant de la etajul 4 din cladirea in care lucreaza.

Nu, ea trebuie sa-i fie devotata barbatului ei, trebuie sa-l iubeasca neconditionat si, dupa o zi, de munca, trebuie sa-i dea pizda, asa cum o mama ii da copilului ei piept – cu grija si implicare.

Barbatul nu trebuie sa aiba grija de el – doar femeia – si cat mai ieftin posibil ca sa nu destabilizeze bugetul familiei.

Ce sa o mai frecam atat – porcii sunt niste ipocriti care nu numai ca nu isi iubesc si respecta femeile, dar care nu se iubesc si nu se respecta pe ei… gandind asa!

Foto Credit: youandsaturation.com

P.S.: IATA SI O ILUSTRATIE LA SUBIECT PENTRU CEI CARE SPUN CA NU EXISTA PREA MULTI BARBATI CA MODELUL DESCRIS IN TEXT. DESI ESTE UN ACT ARTISTIC SI TEXTUL CICA AR FI SCRIS DE O FEMEIE, NIVELUL DE TOXICITATE ESTE URIAS.

P.S.1: De curând mi-am lansat prima mea carte, intitulata-Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante. Daca nu ai apucat sa o comanzi, o poti face telefonic, la numerele: 0751492686 sau 0314382822 si online la adresa bookzone.ro.

Link-uri sponsorizate

Comments