Cum se excita o femeie? (VIDEO)

eunew3
Link-uri sponsorizate

Femeile sunt ca masinile – au motorizari diferite. Imi pare rau ca ii dezamagesc pe fanii Parazitii si pe misogini, insa nu, NU TOATE FEMEILE SUNT LA FEL.

Nu, ele au motorizari diferite, iar atunci cand iti iei una, conteaza atat capacitatea cilindrica, ‘numarul de locuri’, cat si distantele rulate.

Daca esti genul de barbat nesigur, poti incepe cu un microturism. Are o capacitate cilindrica de 200-250 cm3 si este dotat cu 1-2 locuri. Fiind un barbat nesigur, te vei simti confortabil intr-un astfel de turism. Ai nevoie de categoria B si nu trebuie sa incalzesti prea mult motorul. Pleaca la cheie, insa nu te astepta sa faca zgomot. E cam timid, oricat de mult il calci…

Daca esti un barbat care a depasit perioada pubertatii, insa nu a scapat de complexul matern – poti opta pentru o capacitate de 500 -1000 de cm3 si o dotare de 2-4 locuri. Aici lucrurile deja incep sa se apropie de realitate. Motorul parca incepe sa toarca a… motor. Dar tot nu e ce trebuie…

Ei bine, daca ai capatat ceva experienta pe sosele si incepi sa ai gusturi, desi inca te mai atrag tatele mari, poti urca la o capacitate de 1000-2000 de cm3, cu 4-5 locuri. Aici deja incepi sa emitii pretentii de experienta. Deja incepi sa te pricepi la bujii, la lichid de frana si la stapanit caii de sub capota. Deja stii ca o masina nu se reduce la o simpla cheie bagata in contact. Si totusi, e loc si de mai bine.

In cazul in care esti un barbat fitos, care se crede mare cuceritor si este selectiv – adica nu i se mai scoala la orice – poti urca la cota 2000 spre 4000 cm3. Aici deja vorbim despre 4-6 locuri si de alt tip de experienta. Aici se incadreaza limuzinele, adica femeile care au cunoscut finetea. Aici, pe langa incalzirea motorului, trebuie sa ai grija si de ambianta – scaune din piele fina, sampanie, tv cu conectare pe satelit… fite.

In cazul in care esti excentric, poti creste la treapta superioara – treapta tunnata – de 3000 – 8000 cm3. Aici e lucratura grea si costisitoare, iar motoarele urla serios. Asa ca daca nu ai suficienta putere si rezistenta fizica pentru a stapani un asemenea motor, ar fi bine sa ai suficiente resurse pe… card! Sigur, cand conduci o astfel de femeie, toata lumea te observa, insa grija mare… la prima greseala te va strivi de copac!

Acum, ca am terminat cu motorizarile normale, feminine, trecem la categoria microbuze – aici intalnim microbuzele cu capacitate mica – de la 6 la 17 locuri – nu iti ofera cele mai cool experiente, insa scaunele sunt destul de confortabile. Aici e nevoie de permis D1 si deci, nu prea multe pretentii. Sunt genul de femei cu aer stiutor si unele chiar se pricep.

De la D1 sari la D si la o capacitate de 18 – 22+1 locuri. Aici, lucrurile se inghesuie putin, desi experientele pot fi de calitate. Desi par de cursa lunga, femeile care au o capacitate generoasa de locuri nu sunt tocmai de lepadat. Nici nu stii cand o calatorie cu un asemenea microbuz se transforma intr-o calatorie de lux.

Deja de la 22 de locuri in sus, ajungem la femeile – autobuz – adica de la 20 la 100 de locuri. Deja ce trece de 30 de locuri te transforma cumva intr-un turist, ala care se asteapta sa-i crape salele de la atata stat pe scaun.

Este genul ala de experienta care nu te mai excita prea mult, deja se simte rodajul, iar tabla cam scartaie la curbe. Ca sa nu ma spun ca bucsele fac scandal. La genul asta de capacitate, motorul trebuie incalzit circa 30 de minute – mai ales iarna – si nici asa nu ai siguranta ca nu se ineaca pe drum.

Sigur, mai exista cateva tipuri de motoare (femei) care se incadreaza la transport marfuri si la care nu se mai pune problema despre numar de locuri ci despre tone de marfa carata – aici putem vorbi despre auto-utilitate, camionete, autocamioane sau auto-basculante.

La genul asta de capacitati – trebuie sa ai obligatoriu burta, sa ai la-ndemana cateva zeci de prezervative, sa ai un pat in cabina pentru un scurt pe fuga si sa te astepti sa ai nevoie de un cric sanatos. Sigur, cand ajungi la astfel de ‘dotari’, deja poti considera ca ai luat-o razna si ca p**a ta este aproape inutila.

Mai exista si autocisterna sau autofrigorifica – a doua fiind destinata bunurilor alterabile.

Cam asa arata diversitatea motorizarilor feminine. De tine depinde ce alegi si cum vrei sa o arzi.

Un lucru trebuie sa tii intotdeauna minte – indiferent de motorizare, femeia nu are zone erogene, intreg corpul ei este o zona erogena, asa ca nu te limita la sani, fund si zona pubiana. Succes si drumuri line!

Foto Credit: flickr.com


Vezi mai multe din Funny pe 220.ro

Link-uri sponsorizate

Comments