Am atata dragoste de oferit si nu am cui

IMG_3816
Link-uri sponsorizate

‘Am atata dragoste de oferit si nu am cui’ – aud si citesc destul de des fraza asta. Si de fiecare data intru intr-un mood defensiv.

Ma strang ca un arici. De ce? Pentru ca stiu ca daca ma deschid, voi avea parte de o aparitie sporadica in Twilight si nu, nu voi avea rol de vampir, ci de victima.

Cand auzi pe cineva ca spune ca are multa dragoste de oferit, dar nu are cui, ar fi bine sa te cari rapid din zona.

Mesajul real este cu totul altul, adica – ‘sunt o gaura neagra si daca imi vei permite, iti voi suge si ultima picatura de energie’.

Cum adica ai multa dragoste de oferit si nu ai cui? Ce e prostia asta? Pai in primul rand trebuie sa ti-o oferi tie. Apoi trebuie sa iubesti tot ce e in jur – oamenii, natura, animalele. Cum adica nu ai cui sa o oferi? Ai sau n-ai? Ca am senzatia ca le cam bajbai…

Cei care apeleaza la formula – ‘am atata dragoste de oferit si nu am cui’ – intind de fapt capcane, isi cauta viitoarele victime.

Daca ai picat in plasa, daca ai muscat momeala, esti mancat.

Sa nu care cumva sa-ti asumi rolul de Iisus, pentru ca vei sfarsi tot pe cruce, insa nu vei avea sansa sa te ridici din morti.

Atunci cand intalnesti un asemenea vampir, incearca sa-l ajuti, incearca sa-l convingi ca se poate descurca si propriile picioare. Daca nu poti, dispari!

Altfel, te va seca total, iar apoi isi va cauta urmatoarea tinta.

In concluzie, daca auzi pe cineva ca spune – ‘am atata dragoste de oferit si nu am cui’ – nu incerca sa ridici doua degete spunand – ‘eu, eu… alege-ma pe mine’, ci gandeste-te bine daca poti face fata, iar daca ajungi la concluzia ca nu poti, mergi mai departe. Chiar nu pierzi nimic!

Link-uri sponsorizate

Comments