In spatele oricarui barbat de succes sta o femeie… agatata

eu succes
Link-uri sponsorizate

‘In spatele oricarui barbat de succes sta o femeie’ sau ‘ in spatele oricarui barbat puternic sta o femeie puternica’ sau ‘in spatele oricarui barbat de succes sta o femeie si o poveste de dragoste’… iar lista poate continua in functie de emitator (sexul e de fiecare acelasi).

Eu sunt alergic la clisee. Cred ca v-am mai spus asta! Drept urmare, spun ca din punctul meu de vedere, toate aceste fraze sunt simple vrajeli.

Sigur, nu ma dau eu omul de succes al lui peste, insa chiar nu cred ca in spatele oricarui barbat de succes sta o femeie.

Ar fi interesant de analizat viata barbatilor de succes si de vazut daca vorbele astea au un fundament real sau sunt doar un moft feminist.

Nu am o problema cu femeile, departe de mine gandul asta, insa, in cazul meu – la nivelul asta de notorietate la care am ajuns – pot spune ferm – IN SPATELE MEU AU EXISTAT DOAR FEMEI AGATATE, care au stat ca niste pietre de moara, care mi-au pus mai degraba bete in roate decat sa ma sustina cu adevarat.

Incep cu mama – care m-a tinut o viata intreaga in vorbe de sprijin, pline de optimism, de genul: ‘nu esti bun de nimic’, ‘o sa se aleaga praful de tine’, ‘fara mine o sa mori de foame’  etc… Multi dintre voi cred ca simt deja un fior rece pe sira spinarii. Va inteleg!

Ea a fost prima femeie care mi-a pus bete in roate toata viata si continua sa o faca. Nici acum, cand apar la televizor deja de mai bine de 10 ani, nu crede ca am o meserie :))

Urmeaza femeile care s-au perindat prin viata mea. Pornind de la tiparul matern, in mod firesc am atras in viata mea modelul castrator, deci femei care nu au in ADN aprecierea, stima si respectul.

Drept urmare, majoritatea femeilor au considerat ca ceea ce fac eu – fie ca vorbim despre muzica, scris, presa etc… este de cacat.

Chiar si acum exista femei care au trecut prin viata mea si care sunt intrebate de terti, evident care nu ma cunosc – ‘auzi fata, Vulpescu a luat-o razna’?

Si iata cum in cazul meu – succesul nu a fost nicicum sprijinit de vreo femeie, ci, din contra, ele au atarnat pe umerii mei ca niste saci de ciment.

Da, nu va speriati, mi s-a spus de multe ori de-a lungul anilor ca sunt destept, dar sa nu aveti impresia ca a existat apreciere sau intelegere.

Nope… pesemne unele dintre femeile din viata mea se temeau sa nu ma piarda daca voi avea succes mai mult (da, puteti sa va faceti cruce). M-au ‘pierdut’ oricum!

De asta spun ca sunt alergic la clisee – pentru ca in cazul meu lucrurile au stat exact pe dos.

Iar daca ma gandesc la numarul milionarilor care se simt singuri sau se sinucid, cred ca nici in spatele lor nu au prea existat femeile alea puternice din ‘vorba’ noastra de duh.

In plus, nu mi-as dori ca femeia sa stea in spatele meu, ce sa caute acolo? Nu domnule, locul ei e in fata mea, pe mine, sub mine sau in lateral.

Daca tot e acolo, macar sa ma pot bucura si eu de prezenta ei, nu?

Link-uri sponsorizate

Comments