Esti comoara mea

euras
Link-uri sponsorizate

Esti comoara mea, esti tot ce am de pret in viata.

Esti comoara mea si te ador atunci cand imi ceri sa te pup pe talpi inainte de culcare, atunci cand imi intinzi obrajii sa ii sarut, atunci cand ma lasi sa te imbratisez si imi spui ca ma iubesti.

Nu am cum sa ma supar pe tine, frumoasa mea, nici macat atunci cand imi ceri ceva “acum”, iar daca nu se intampla, te superi si te duci tafnoasa in camera ta.

Stiu ca iti place sa vin sa te scot din starea aia. Stiu ca e doar un rol pe care il joci si de fapt astepti sa radem impreuna.

Iubesc momentele alea cand imi spui buna dimineata si esti ravasita toata de somn. Imi place sa te vad cum te plimbi teleghidata prin casa in pijamalele tale cu animale. Ma amuza foarte tare.

Uneori iesi desculta din camera si stau cu inima cat un purice pentru ca mi-e frica sa nu fi ramas vreun ciob de la becul spart din greseala cu o seara inainte.

Esti comoara mea si nu pot sa te refuz atunci cand vrei sa-ti cumpar ceva. Ma rogi in cel mai pur mod posibil, nu am cum sa ma impotrivesc. Nu mi-as dori pentru nimic in lume sa-ti vad ochii tristi.

Esti comoara mea si iti fac toate poftele.

Imi luminezi viata cu rasul tau cristalin. Atunci cand sunt trist sau suparat si vii si ma mangai sau ma imbratisezi, toate supararile trec.

Iar cand iti vad ochii aia frumosi ca un ocean linistit, nu ma mai simt singur. Stiu ca te am pe tine si trec peste orice obstacol.

Cand plec de langa tine mi se face rapid dor. Stiu ca vine ora pranzului si ma suni. Abia astept acel moment. Vocea ta ma face sa uit de toate grijile.

Iar seara, cand ajung acasa, abia astept sa te tin in brate, sa-ti simt mirosul pur, sa-ti simt caldura. Caldura ta ma incarca, e ca o injectie de viata, este ca o detoxifiere naturala cu iubire.

Esti si vei fi intotdeauna comoara mea, indiferent de situatie, anotimp, stare de spirit saui conjunctura.

Esti comoara mea si da-mi voie sa-ti spun un secret – NIMIC NU SE COMPARA CU MOMENTUL IN CARE IMI SPUI ‘TE IUBESC TATI’!

Link-uri sponsorizate

Comments