Melodii pe care nu as face sex – topul lui Vulpescu

muzica
Link-uri sponsorizate

Saptamana trecuta v-am propus un top muzical cu piese pentru sex. Multa muzica neagra, stiu… dar asta e, imi place muzica neagra.

In timp ce cautam piesele pentru topul de vineri, m-am gandit – ‘bai Vulpescule, oare exista piese pe care nu poti sa faci sex’?

Oare ce piese mi-ar produce fix reactia inversa – adica reactia aia cand p**a pur si simplu refuza sa miste?

Zis si facut, am stat si m-am gandit si iar am stat si iar m-am gandit si mi-au picat in minte cateva melodii care nu mi-ar putea starni niciun fel de venalitate.

Iata cum arata topul

1. Liviu Vasilica – Hai hai cu trăsioara
Un adevarat hit la nunti. Sincer, nu stiu ce ii mana pe oameni sa sara de la mese cand aud piesa asta – bautura sau creponatele lor femei? Mi-e greu sa-mi dau seama… Cu siguranta nu as putea sa fac sex pe asa ceva. Pur si simplu nu merge.

2. Fuego – orice de la Fuego

Baiatul asta are un glas atat de cald incat inhiba p**a! O adoarme din glas, jur. Nu mai are reactie. Degeaba tragi de ea, degeaba tipi si o implori, ea e flasca si se gandeste cu nostalgie la nuci si colacei.

3. Dan Spataru – Tu, eu si-o umbrela

Piesa asta mi-a placut mereu. E zglobie asa. Insa jur ca nu mi s-ar scula, mai ales ca se cam repeta pic-pic-pic, iar daca nu esti atent cand faci sex… pic-pic-pic se transforma in altceva.

4. Traian Ilea si Valeria Codorean – Pusca si cureaua lata

Asta e moartea pasiunii direct! Nu ai cum sa invoci o erectie pe o piesa care-i canta de jale. Care-i canta in amintire. E imposibil! De fiecare data cand aud nenorocirea asta imi imaginez vreo 20 de barbati dezbracati, tinand in mana lumanari aprinse si cantand in amintirea p**ii. Pur si simplu odios.

5. Directia 5 – Am nevoie de tine

Muzical vorbind, piesa asta suna bine, balansat asa… Versurile sunt insa o nenorocire – daca ii pui aceasta piesa unei femei pe care vrei sa o f**i, o sa creada ca esti un imatur care inca plange dupa prima p***a.

6. Talisman – Singur

Desi baietii de la Talisman au facut o tona de bani cu piesa asta, jur ca nu merge pentru sex. Cum sa stea pe tine si in boxe sa urle – ‘singuuuuuuuuuuuuuuuuur atat de singuuuuuuuuuuuuur’. Se inhiba aia si se cara. Iti dai seama ca o sa-ti spuna – ‘porcule, ma simt folosita, du-te-n ma-ta de labagiu!’ Stiu, piesa are un alt mesaj, asta e si motivul pentru care spun ca nu ar merge niciodata pentru sex.

7. Manele – nu conteaza … orice manea

Creierul meu nu poate intelege cum poti face sex vreodata pe manele? Nu stiu, mie mi se blocheaza sinapsele. Nu pot functiona… ma doare, doare inima… cum zic baietii astia.Sincer, p**a mea stie carte si are urechi fine, asa ca nu as putea sa o agresez cu asa ceva. Mi-ar fi imposibil.

AICI NU VOI PUNE O PIESA DIN RESPECT PENTRU VOI

8. Grupul de rezistenta – 1%

Mi-ar fi greu pe piesa asta. Mai degraba i-as canta refrenul decat sa o f*t :))

9. Parazitii – Toate-s la fel

E greu sa f**i o femeie normala la cap pe o astfel de piesa. Daca nu ii astupi urechile o sa-ti spuna – ‘du-te dracu’ de trist misogin. Curva-i ma-ta!’

10. Voltaj – Lumea e a mea

Cum sa-i pui unei femei o piesa in care cineva spune ca e mic-mic… mic? Mi se pare haios. Daca te dezbraca si realitatea e ca in piesa? Nu e o optiune no matter what :))

FRANA!!! Ca mi-a venit o idee. Voi va dati seama ca romanii nu fac muzica pentru sex?

Lista e deschisa, hai cu propuneri de piese pe care nu se poate face sex. Muzica romaneasca e plina!

Foto Credit: hdwpapers.com

Link-uri sponsorizate

Comments