Prioritizarea prostiei

funny-dumb-people-16
Link-uri sponsorizate

Prioritizarea prostiei este politica de stat in Romania. Terorismul intelectual este adevaratul atentat la adresa sigurantei nationale si nu Rosia Montana sau Pungesti.

Prioritizarea prostiei acopera toate sferele socialului – de la politica la nivel inalt si pana la cea mai mica companie.

‘Tara te vrea prost’ – suna cantecul baietilor de la Sarmalele Reci. Mai tineti minte? Prost si alienat, as completa. Care e scopul? Manipularea!

Cu cat esti mai prost, cu atat esti mai usor de manipulat! E simplu!

Oamenii prefera sa fie prosti. Prostia e confortabila, e usor digerabila (e ca o salata, nu lasa urme pe mate) si nu ai nevoie de Espumisan si nici de iaurt Activia pentru digestie. De ce? Pentru ca prostia nu baloneaza.

Prostia slabeste – e cea mai buna dieta. Mai ales prostia prin media. Mananci atat de putina informatie reala incat ajungi sa te infometezi intelectual.

Presa actuala imi produce scarba, o scarba viscerala. Presa actuala, din care fac si eu parte (deci si eu imi produc scarba :)) m-a determinat sa inchid televizorul.

Nu mai vreau sa-i vad – nici pe politicieni, pe acesti maratonisti ai inculturii si jegului moral, nici pe marile vedete ale patriei – aceste desuuri sociale purtate pana la tocire, acesti mercenari ai penibilului, oameni care au ajuns sa-si vanda casatoriile si divorturile.

De 25 de ani, statul roman are un inamic puternic, extrem de pervers – PROSTIA!

Este cea mai fina metoda de terorism – nu produce morti vizibile, nu lase urme la vedere, ci actioneaza fin, pe sestache, parjolind totul in jur.

Nu e mare smecherie sa ajungi prost – e suficient sa ajungi seara de la munca, sa-ti iei o bere, sa te asezi pe canapea si sa zappezi.

De restul se ocupa baietii care prioritizeaza prostia, niste salahori pe plantatiile de rating, niste mercenari la randul lor, care deja sunt doctori docenti in marsavie.

Ei sunt artizanii acestui atac terorist pervers la care este supus poporul roman de 25 de ani.

Si ei si asa-zisele elite ale acestei tari. Intelectualii poarta la randul lor o vina uriasa, prin faptul ca au preferat pasivitatea in locul unei reactii la acest atac jegos.

Romania este o tara aflata sub tutela prostiei. Cam trist, nu-i asa?

Or, unde e prostie, e si multa rautate. Prostia si rautatea sunt surori gemene.

Drept urmare, cata vreme nu vom incerca sa contracaram aceasta prioritizare a prostiei pe care o regasim pe toate palierele sociale, nu vom putea scapa de rautatea si veninul celor din jur.

Daca vrem sa avem parte de bine, trebuie ca binele sa inceapa de la noi. Doar prin bine vom reusi sa eliminam raul care ne ameninta de atata amar de ani.

Foto Credit: thechieve.com

Link-uri sponsorizate

Comments