Cand iubesti un sac fara fund, inima ta are nevoie de petice

ru44
Link-uri sponsorizate

Iubirea de sine este noua religie! ‘Trebuie sa te iubesti pe tine ca sa poti darui iubire si altora’ – corect spus.

Intrebarea este – care e dozajul?

Nu de alta, dar lumea e plina de narcisici, iar langa ei viata poate fi imposibila.

Adica, okay, am inteles, putina iubire de sine nu strica, insa atunci cand tot Universul graviteaza in jurul acelei persoane (indiferent ca e femeie sau barbat), totul devine toxic.

Cand iubesti un narcisic si incerci sa te apropii de el, te va distruge, iar inima ta va avea nevoie de reperatii capitale.

De ce?

Pentru ca in mintea narcisicului nu pot exista doua persoane unice in Univers. Or, daca ea este unica, tu nu ai dreptul sa aspiri la acest post, deci trebuie sa ramai un satelit amarat, supus si insignifiant.

E imposibil sa iubesti o persoana care se crede centrul lumii. Singur, poti incerca, insa dezastrul este garantat, pentru ca nu vei avea parte de raspunsul asteptat.

Mai mult, aceste persoane sunt ca un sac fara fund, iar tu nu vei reusi niciodata sa te ridici la nivelul asteptarilor lor.

Narcisicul se iubeste cu o aroganta feroce, iar tu nu ai loc in acest peisaj. Cu cat il iubesti mai mult, cu atat mai distant devine.

Nevoile lui/ei sunt intotdeauna mai importante, cele mai importante, de fapt doar ale lui exista; iar tu trebuie sa te consideri norocos ca te-a acceptat in preajma. Mai mult, daca indraznesti sa-l critici, te va acuza ca nu-l/o iubesti.

Narcisicii sunt foarte buni manipulatori si isi aleg cu grija victimele si in general isi aleg parteneri care sa-i puna in valoare si mai mult.

Asta e si motivul pentru care nu ma veti vedea niciodata langa o fashionista (:))

Narcisicii urla ca vor iubire, dar sunt egoisti pana la cer si inapoi, fara sa inteleaga ca egoismul si iubirea nu pot coabita.

El/ea te poate atrage prin grija cu care isi construieste imaginea, este mereu cu ‘gusturile la el/ea, este in trend tot timpul, insa daca vei incerca sa te apropii prea mult, te va distruge cu o aroganta izbitoare.

Concluzia? Atunci cand iubesti o astfel de persoana, inima ta va avea nevoie rapid de reperatii.

Eu le mulțumesc tuturor celor care au comandat și au citit cartea, iar celor care vor să guste un shot de vitamină V pentru cupluri, le spun că o pot face telefonic, la numerele: 0751492686 si 0314382822 sau online, de AICI.

Foto Credit: ufunk.net

Link-uri sponsorizate

Comments