Nume de cod SUFLET

1450959_776511729029453_1878245243_n
Link-uri sponsorizate

In timp ce NASA incearca sa gaseasca noi cai de a atinge destinatii indepartate, oamenii isi cauta febrili sufletul.

Nu sufletul pereche, ci propriul suflet.

De cativa ani incoace se toarna filmul ‘Nume de cod – SUFLET’, cea mai tare productie interactiva de la facerea lumii incoace.

In ciuda progreselor tehnologice, nu am reusit sa inventam niciun aparat care sa detecteze sufletul omului.

In schimb, ne jucam emotiile pe ecrane tactile, asteptand cu interes aparitia aplicatiei – SUFLET.

Ar fi simplu nu-i asa? Sa-l treci pe interlocutor printr-un scaner care sa-ti arate cum sta la capitolul suflet?

Alegerile noastre s-ar simplifica foarte mult si, cred, am putea fi nitel mai fericiti.

Sigur, ar mai fi varianta propusa de Pascal Bruckner in ‘Copilul divin’ – sa ne fie introduse informatii utile inca din perioada intrauterina.

Riscul cel mare ar fi, ca si in carte, ca afland despre ce este vorba afara, sa nu mai vrem sa iesim din adancul mamelor noastre.

Desi suna trist, nu am reusit sa gasim sufletul – este aproape imposibil de aflat ce este, unde este localizat sau cum se manifesta.

Si, cu cat e mai greu de gasit, cu atat suntem mai insetati sa-l palpam, cu atat suntem mai interesati sa vorbim despre el, ca si despre iubire.

Abstractul ne atrage, este ca o cocaina pentru creierul uman. Ne atrage pana la depresie… sau isterie.

De cativa ani totul inseamna SUFLET! Nu mai exista ratiune, nu mai exista stiinta, nu mai exista logica… toate palesc in fata sufletului, in fata acelui lucru despre care nu stim nimic, dar pe care il detinem neconditionat.

Cu cat cautam mai mult sufletul, cu atat ne trezim nevoiti sa ingeram pastile – calmante, somnifere etc… Calatoria spre suflet ne epuizeaza!!!

Mahniti ca nu reusim sa punem steagul pe reduta sufletului, nu incetam sa ne dorim sa cucerim un taram ce tine mai degraba de domeniul S.F decat de realitate.

Or, pornind pe acest drum anevoios si plin de dezamagiri, facem greseli in lant si, in loc sa ne apropiem de destinatie, mi-e teama ca ne indepartam parca si mai mult de noi insine.

Cu cat vrem sa ajungem mai sus pe afisul filmului ‘Nume de cod – SUFLET’ cu atat mai mult ne apropiem de un dezastru de box-office, de un adevarat faliment emotional.

Nume de cod – SUFLET este un film pentru audienta generala, un film pentru care nu ai nevoie de acord parental, ci doar de ochelari 3D.

Fara pixeli, sufletu’ e pustiu si tare mi-e teama ca atunci cand il vom gasi, produsele confiate nu vor mai fi la moda!

P.S.1: De curând mi-am lansat prima mea carte, intitulata-Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante. Daca nu ai apucat sa o comanzi, o poti face telefonic, la numerele: 0751492686 sau 0314382822 si online la adresa bookzone.ro.

Link-uri sponsorizate

Comments