Egalitatea dintre sexe exista

ru44
Link-uri sponsorizate

Veste buna pentru doamne – EGALITATE INTRE SEXE EXISTA!

Vestea proasta este ca se manifesta doar in somn! (sic)

In rest, nu putem vorbi despre egalitate si nici nu stiu daca asta e ideea.

Asta nu inseamna ca sustin asuprirea omului de catre om. Nu, insa diferentele dintre barbati si femei sunt evidente – si anatomic si mai ales social -, asa ca asta cu egalitatea nu se sustine nici macar in comunism.

In Romania, barbatii si femeile sunt egali in somn – cel putin asa arata rezultatele unui studiu realizat de Institutul National de Statistica pe tema ‘Cercetarea statistica privind utilizarea timpului’.

Din pacate, cica romancele sunt muncite si nemachiate. Cum asa? Pai, desi zabovesc la birou cu 2 ore mai putin decat barbatii, ele petrec in medie 4 ore si 39 de minute avand grija de casa si familie. Zilnic!

De partea cealalta, barbatul aloca sub 2 ore problemelor casnice. El recupereaza insa in  week-end cand aloca 15 minute mai mult :))

Deloc surprinzator, romancele au mai putin timp liber decat romanii, cu o ora mai putin in fiecare zi.

Potrivit cercetarii, domnii au cu 10 minute mai mult timp la dispozitie si pentru ingrijirea personala, lucru care ma pune pe ganduri sincer sa fiu – inca nu am vazut barbati care sa spuna ca sunt gata in 10 minute si care sa coboare dupa 1 ora.

Ca o concluzie, romancele sunt obosite si nearanjate, tinerii stau mult la tv au pe net si invata tot mai putin … deci lucrurile arata prost.

Avem din ce in ce mai putin liber pe care il folosim din ce in ce mai prost.

Revenind la egalitatea despre sexe – ea exista doar in somn – probabil singurul moment al zilei in care oamenii chiar fac sex – cu cine vor!

Fac pariu ca cei mai multi oameni prefera sa beleasca ochii la tv decat sa beleasca altceva in asternuturi!

Link-uri sponsorizate

Comments