E momentul sa merg mai departe

eu
Link-uri sponsorizate

Nu-mi plac bilanturile, asa cum nu imi plac topurile. Nu mi-au placut niciodata.

Oamenii care se lauda cu numarul de like-uri sau vizualizari isi dau singuri cu firma in cap. De ce? Pentru ca arata ca fac ceea ce fac din interes si nu din suflet.

Eu nu pentru asta scriu – am mai spus-o si o repet – scriu pentru mine, fac terapie cu mine prin scris, iar daca textele mele ii influenteaza si pe altii, cu atat mai bine.

Anul asta a fost dificil pentru mine. A fost un an al coborarilor, dar si un an al renasterii.

A fost anul in care am realizat ca pana nu cobori adanc in suferinta nu poti decide sa te schimbi cu adevarat.

2013 a fost anul in care mi-am dat seama ca nu sunt atat de puternic pe cat credeam, a fost anul in care mi-am dat seama ca am trait destul in minciuna.

Si pentru asta nu pot decat sa-i multumesc fostei mele iubite care m-a adus in starea de a decide sa ma schimb. Ii doresc tot binele din lume si multa lumina.

Dupa 8 luni de chin si de lupta crancena cu mine, am decis sa intru in renovare si am cerut ajutor. De atunci am intrat pe un drum care imi ofera satisfactii la tot pasul.

Practic, usor usor, imi iau la revedere de la lumea in care am trait pana acum si plec in cautarea unei alte lumi, cu care sa pot rezona.

Da, poate ca pe multi ii voi intrista, insa nu mai rezonez cu lumea rap – prea multe orgolii, prea multa mandrie absurda, prea multe interese meschine, prea multa, mult prea multa ura.

Cei 20 de ani de rap vor fi marcati cu un best-of, dupa care vom merge mai departe.

Nu mai rezonez cu genul de socializare inutila, cu timpul pierdut aiurea prin carciumi la discutii despre nimic.

M-am schimbat, am dat jos armurile de pe mine si ma bucur de propria libertate – libertatea de a face fix ce am chef, cand am chef, cu cine am chef.

Anul asta a insemnat reluarea pasiunii mele – scrisul. De aceasta data o fac pentru mine – dupa 17 ani de presa scrisa, in sfarsit pot sa scriu ce-mi trece prin cap. Am ales sa scriu despre barbati, femei si relatii pentru ca asta e zona in care vreau sa ma specializez. Cui nu-i convine sa dea unfriend!

Mi-am deschis blog-ul si ii multumesc Cristinei Bazavan pentru asta – ea a fost cea care mi-a bagat mintile in cap si m-a determinat sa fac acest pas.

Anul 2013 a fost cel care mi-a aratat ca am fost cel mai mare dusman al meu. Am inceput procesul prin care voi deveni cel mai bun prieten.

E lung si pe alocuri anevoios, insa stiu ca nu sunt singur si pentru asta VA MULTUMESC.

Sa ne vedem sanatosi in 2014!

Link-uri sponsorizate

Comments