Mosul – generator de depresii online

depresie
Link-uri sponsorizate

Nu Cupidon este cel mai tare petitor din lume. Nu, micutul cu arc si chip androgin a fost detronat de un F pe fond albastru.

Facebook-ul este cel mai tare imbarligator din lume. El face si… de multe ori, tot el desface. Si, de foarte multe ori, totul e la o distanta de un clic. Mosul si Cupidon sunt doar niste… ocazii.

Potrivit specialistilor, Craciunul este o adevarata sursa de depresie pentru oamenii singuri.

Pentru multi, Craciunul s-a transformat intr-un soi de Valentine’s Day. Poze peste poze cu brazii impodobiti, poze peste poze cu cadourile primite, mesaje pline de iubire… o viata absolut perfecta, o viata pe care nu o vezi cu alte ocazii. Poate pentru ca uneori nici nu exista cu alte ocazii… Asta e avantajul online-ului, poate pacali realitatea dupa bunul plac.

Pe tot acest fond, persoanele singure se gandesc – ‘oare cu ce am gresit de trebuie sa fiu singur/a? Ce naspa ma simt… La mine nu vine Mosu’, pe mine nu ma tine nimeni in brate’.

Si uite asa isi face aparitia tristetea si, de ce nu, depresia.

Eu nu l-am asteptat pe Mosu’ pentru ca il consider o inventie pentru copii, asa ca m-am bucurat de bucuria fiicei mele si atat. EU AM FOST MOSUL!

In rest, de Craciun ma bucur de linistea familiei, de zilele libere, de momentele pe care pot sa le petrec alaturi de cei dragi si de… mine.

Veste buna pentru burlaci – cica pentru fiecare barbat singur exista 20 de femei compatibile si dornice de o poveste de dragoste. Vestea proasta este ca majoritatea sunt depresive in aceste zile, asa ca stati calmi.

Mie chestia asta cu povestea de dragoste de Craciun imi suna usor a disperare. Nu am incredere in indragostelile de Sarbatori. Par mai degraba atasamente bolnavicioase decat lucruri serioase.

Revenind la Craciun si singuratate, ma intristez cumva cand vad atatea femei deprimate si singure. Bine ca sunt doar cateva zile si dupa aia viata reintra in normal, ca altfel…

Pentru ele vreau sa spun un lucru extrem de simplu – capul sus, nu exista vieti perfecte, iar faptul ca anul asta ati fost singure de Craciun nu inseamna o tragedie, ci un motiv de a va auto-analiza.

Incercati sa va bucurati de momentele astea. Veti vedea ca veti descoperi lucruri extraordinare.

Viata e frumoasa si atunci cand esti single si in doi.

Link-uri sponsorizate

Comments