Barbatii vor pe Venus, femeile la baut

eu32
Link-uri sponsorizate

‘Unde sunt barbatii’? Este intrebarea pe care mi-am pus-o acum cateva seri.

Am iesit in oras sa ma vad cu un fost coleg de clasa din generala si am avut parte de o experienta interesanta.

Nu ne mai vazusem de hat timp.

Ne-am intalnit intr-un lacas al desfraului bahic si am inceput sa vorbim vrute si nevrute.

La un moment dat, la masa din stanga a aparut o domnita blonda, imbracata destul de cu vino-n-coa’. A deschis seara cu o Cola insa, tinand cont de modul in care se tot uita la ceas, era evident ca nu va ramane singura. Si, in acelasi timp, masa parea ca asteapta si ea ceva…

Nu au trecut 30 de minute pana au aparut alte doua prietene ale ei. Si, ca printr-un facut, pe masa a aparut si o sticla de Chivas in frapiera.

In timpul asta noi beam 50 de whiskey cu suc de mere. Adica eram consumatori cu moderatie, baieti care au facut excese la viata lor si care cred ca 50 de ml de whiskey se reduc la 0 daca le diluezi in suc de mere. Ma rog, mie imi place si combinatia si iluzia…

La masa din spatele fostului meu coleg erau cred ca vreo 7-8 fete si un baiat – extrem de jenat, cred ca si el se intreba ce cauta acolo?

Pe masa lor tronau doua sticle de tarie in frapiera. WTF? Noi mai ceream un rand de whiskey cu suc de mere si radeam de tot felul de teme – net, blogul meu, femei, sexualitate, divort, consiliere etc.

La un moment dat, la masa din stanga au mai aparut inca 4 fete. ‘Wow! Azi e single pussy night?’ – l-am intrebat pe prietenul meu. Am ridicat capul si am aruncat o privire in pub – foarte greu observai barbati.

‘Unde sunt barbatii? Esti sigur ca nu am nimerit intr-un  pub de lesbiene?’ – l-am intrebat din nou. Fetele consumau la greu, iar cateva incepusera deja sa danseze cu peretii.

Aaaa, am uitat sa va spun – era ora 22.00. Decat 22.00, cum ar spune orice ministru cu staif din cabinetul Ponta.

Noi am plecat la 23.30 – dupa ce o distinsa doamna care avea grija de mese – pe vremuri se numea sefa de sala, acum nu am fost curios sa aflu :)) – ne-a invitat sa mai ramanem daca achitam o sticla de whiskey.

Ne-am uitat unul la celalalt si ne-am spus din ochi – ‘cine dracu’ bea sticla aia’?

Am decis ca e momentul sa ne retragem. Concluzia serii? Barbatii s-au retras cu gandul la Venus, iar femeile au ramas la baut cu gandul la barbatii pe care nu ii au.

Sincer, prefer sa adorm cu gandul la Venus decat sa-i spun unei dudui – baby, bei ca un porc!

Link-uri sponsorizate

Comments