Inima-i o pitipoanca

piti
Link-uri sponsorizate

Inima-i o pitipoanca!

E romantica, se grabeste sa bata ca tampita la orice tentatie, cat de mica, viseaza la cai verzi pe pereti, proiecteaza scene de film cu despartiri in gara, cu priviri languroase ca in filme hollywoodiene, cu scene de pub pline de erotism…

O dementa!

Daca inima ar gandi, si-ar spune zilnic – ‘sunt o proasta’!

Asa, neavand intelect, nu isi spune, pentru ca nu isi da seama. E doar tuta!

Daca nu ar exista ratiunea si cunoasterea, as fi pierdut. As fi beat, deprimat si prost non-stop. Un soi de Goofy in haine de bad boy.

Daca as merge tot timpul pe mana inimii, as ajunge la balamuc, intr-o camasa de forta, crezand ca sunt Casanova sau Don Juan.

Sigur, exista sanse sa ajung sa ma cred Napoleon sau Uncle Fester. Cu ala macar seman la ochi :))

Nu stiu ce sa ma fac cu inima asta… Sunt revoltat, zici ca zace o Biaca Dragusanu in mine. Slava cerului ca exista ratiune si cunoastere, ca altfel as fi indragostit pana la voma de clisee.

Uneori imi vine sa o strang de gat pe tuta asta. Nu gandeste nici macar o secunda. Zburda ca tampita si ma face sa ma dau cu capul de pereti. Deja am inceput sa dezvolt cucuie interne… la suprafata nu mai e loc. Capul meu e cat al lui Shrek. Uneori am senzatia ca trebuia sa fiu taur.

Pitipoanca asta ma alearga ca pe hotii de cai, iar cand se satura, plange si spune ca nu o inteleg.

Ce idioata! I-am recomandat cu caldura sa mearga la terapie. Ba chiar m-am oferit sa merg cu ea, sa facem terapie de cuplu. Deh, stie ca o iubesc!

Dupa lungi discutii a acceptat. Mergem la terapie si invatam sa ne intelegem – eu sa cobor nivelul comunicarii si ea sa invete ABCD-ARUL cunoasterii relatiilor.

De cand facem terapie de cuplu, pitipoanca incepe sa se slefuiasca… incepe sa inteleaga.

Stai sa vezi ca misto o sa fie cand o sa ajunga doamna in societate!

P.S.1: De curând mi-am lansat prima mea carte, intitulata-Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante. Daca nu ai apucat sa o comanzi, o poti face telefonic, la numerele: 0751492686 sau 0314382822 si online la adresa bookzone.ro.

Link-uri sponsorizate

Comments