Sa fim la fel – ce cosmar!

vulpescu1
Link-uri sponsorizate

Ii multumesc lui Dumnezeu ca suntem diferiti – ma refer la barbati si femei.

Oare cum ar arata lumea daca am fi la fel?

Cred ca ar fi un adevarat cosmar.

Cum sa iesi cu fetele la fotbal?

Cum ar fi sa te vezi cu baieti la birou si sa auzi ceva de genul – ‘ba, diseara nu merg la bere pentru ca ies la fotbal cu fetele’?

Nu mi-as putea imagina una ca asta. La un voley cu fetele as merge oricand – e minunat sa stai pe linia de fund :)) Cei care stiu… inteleg la ce ma refer.

Cum ar fi ca iubita ta sa-ti spuna – ‘baby, ma cam plictisesc, ai chef sa ne futem’? Nu te-ar fulgera ceva pe sira spinarii?

Imi imaginez cum ar arata un week-end la terasa, cu femei si barbati ciobind halbe de bere si dialoguri de genul

– ‘Haide Ioana, da-o pe gat, ce o sugi asa, esti m***ta?

– Sa-mi sugi p**a Andrei, beau cum vreau eu!

Ceva mai horror nu mi-as putea imagina. A, ba da, Ioana purtand strap-on si urmarindu-mi sfincterul prin casa – ‘hai baby, nu o arde prost, ca stiu ca-ti place’…

Fuck! Ce cosmar!

Cineva sa-mi dea doua palme va rog!

Cum ar fi sa te trezesti dimineata si sa o vezi pe baby in baie scarpinandu-se in cur si tragand basini, sau pisandu-se pe colac?

Cum ar fi sa-ti vina pofta de sex si baby sa puta a alcool si tutun si sa fie chiauna, ba chiar sa-ti ragaie un ‘te iubesc’ cand o pui cu genunchii la gura?

Sau sa ajungi acasa si sa o gasesti pe baby pe net la un Warcraft cu beri cazute pe jos si un maldar de chistoace in scrumiera?

Slava Domnului ca suntem diferiti! Slava Domnului ca nu suntem atat de disperati incat sa fim la fel… Sau suntem? Nu, nu-mi dati o asemenea veste.

Nu vreau sa-mi imaginez momentul in care baby mi-ar spune – ‘hey, vezi si tu cum o tai mai repede de la job ca am luat bilete la meci. Am vorbit cu pizdele sa ne bage in galerie’. Nu, nu poate fi adevarat.

Sau sa-mi spuna – ‘baby, azi n-am chef sa ies. Ce zici sa cautam un film porno misto’? Stop! Asta imi place :))

Sau sa vrea sa mearga cu tine la un masaj erotic? Hm, nici asta nu suna tocmai rau.

Sincer nu mi-as dori o femeie care sa vorbeasca mai urat ca mine. Am avut una si va spun sincer, nu e nicio smecherie. Te cam face de cacat in public.

De ce? Pentru ca femeia cand isi baga p**a nu tine cont de lumea din jur. Barbatul cand isi baga p**a are grija. Asta e o mare diferenta intre noi. FOLOSIM P**A IN MOD DIFERIT!

Asa ca da, sper din tot sufletul ca lucrurile sa nu se schimbe si sa fim in continuare diferiti.

Asta da frumusete vietii. Altfel, daca am fi la fel, barbati si femei, totul ar avea ‘c***e’ si ar mirosi a bere.

Sincer prefer parfumul de femeie…

Link-uri sponsorizate

Comments