Mai bine ramanem prieteni – un adio politic corect

friends
Link-uri sponsorizate

“Mai bine ramanem prieteni” – este o modalitate prin care il protejezi pe celalalt, este o abureala dulceaga, un soi de ‘adio’ coafat.

Nu ii spui – ‘m-am saturat de tine si vreau altceva’, ci ii mangai orgoliul cu dantela prieteniei.

O despartire diplomatica numai buna de predat la cursurile de bune maniere.

Eu nu cred ca poate exista prietenie acolo unde a fost sex, sperma prelinsa pe asternuturi, fantezi, tras de par, dildo-uri si tipete de placere la ceas de noapte.

Nu poate exista prietenie fara amintiri. Acolo unde apar amintirile, apar si regretele, iar unde apar regretele apare si suferinta, ori prietenia si suferinta nu pot face sincron pe aceeasi muzica.

Asa ca asta cu ‘ramanem prieteni’ e doar o vrajeala. Cati au ramas prieteni cu adevarat? Si aici nu vorbesc despre prietenia aia de retea de socializare, de genul – ‘buna, ce mai faci? esti bine? cum iti e relatia?… bine, pa!’

Ma gandesc la prietenia aia adevarata, cu oameni care se vad, fac lucruri impreuna chiar daca au relatii cu alte persoane.

Mi-e greu sa cred ca poate functiona o astfel de prietenie – desi nu o exclud total. Insa nu imi imaginez un tablou in care as avea o relatie si as iesi la restaurant si cu actuala si cu fosta, sau in 4.

In mod cert cineva s-ar simti prost in combinatia respectiva. De aceea cred cu tarie ca atunci cand e over, e over… fara prietenii ulterioare, ci doar doar cu mici complezente, de genul – “mai tii minte de nebunia aia din parc, cand era sa fim prinsi?”

‘Mai bine ramanem prieteni’ este doar o modalitate diplomatica prin care ii spui celuilalt ca te-ai saturat de el, nu are nici cea mai mica treaba cu prietenia.

Este doar un ‘adio’ politic corect!

Link-uri sponsorizate

Comments