In pat cu inamicul

paris
Link-uri sponsorizate

Cineva spunea ca iubirea adevarata e cea imposibila! Serios? Atunci ii recomand sa iubeasca o paranoica.

Acolo sa vezi ‘iubire adevarata’.

Alaturi de o paranoica ajungi cu adevarat in pat cu dusmanul, numai ca dusmanul esti chiar TU.

Atunci cand ajungi intr-o relatie cu o paranoica, esti vinovatul perfect si nu e nevoie de proba contrarie – esti vinovat din oficiu.

Pentru o persoana paranoica nu conteaza ca te porti frumos, ca esti iubitor si atent. Nu, ea te pune din start pe lista inamicilor si esti banuit in fiecare secunda de intentii ascunse.

O persoana paranoica – femeie sau barbat – va pleca intotdeauna de la premisa ca lumea e rea si ca daca lasa garda jos va fi ranita, iar la capitolul ‘lume’ intra inclusiv persoanele apropiate, deci si TU.

Paranoicii sunt mereu in pozitie de atac, iar tu esti mereu acea furnica pusa sub lupa la soare. Si ghici ce, orice dovezi de iubire, fidelitate sau loialitate ai aduce, tot nu e destul.

Paranoicii au o mare problema – nu pot avea incredere in nimeni. Asta inseamna ca nici nu pot sa iubeasca cu adevarat. De ce? Pentru ca iubirea si neincrederea nu merg in aceeasi combinatie.

Nu poti sa iubesti un agent CIA, tu fiind in pozitia talibanului, e imposibil!

Asa ca vrei sa traiesti imposibil? Iubeste o paranoica!

Nu vei reusi niciodata sa afli cum e de fapt, vei cunoaste doar ce va dori sa-ti arate. Te vei lovi intr-una de masti.

Pentru paranoici, iubirea inseamna un act de tradare fata de sine. Ei nu vor sa ajunga ‘la mana celuilalt ca sa sufere’, asa ca mai bine sufera inamicul, deci TU!

O alta chestiune, traita pe pielea mea, este dorinta paranoicei de a te face sa suferi dupa ea, de a o face sa simta ca o iubesti cu adevarat.

Drept urmare, te va face gelos cu zambetul pe buze si va incerca mereu sa-si lase usile deschise in cazul in care iti vine vreo idee si ai chef sa parasesti ‘teatrul de razboi conjugal’.

Ba mai mult, o sa-ti puna coarne in public cu gratia unei balerine din Lacul lebedelor.

Da, pe paranoica o excita suferinta celuilalt, ea dand dovada de un puternic sadism venal. Nu si de inventivitate in pat – cum ar putea din moment ce-si impune limite?

Iisus a spus ca trebuie sa ne iubim dusmanul! Okay, se prea poate, bine ca nu a spus ca trebuie sa si traim cu el. Stiti de ce? Pentru ca viata langa o paranoica este un cosmar, iar aceasta ‘iubire’ este de fapt un arest la domiciliu.

Cu paranoica, daca protestezi, devii cel mai mare inamic, iar daca taci este cel mai mare prost! Eu le-am facut pe amandoua!

Nu va recomand! Drept urmare, o spun raspicat – iubirea adevarata nu e cea imposibila, ci tocmai cea posibila, naturala, normala, care curge firesc.

Vrei puscarie? Iubeste o paranoica! Atunci vei dormi tot timpul in pat cu inamicul.

P.S.1: De curând mi-am lansat prima mea carte, intitulata-Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante. Daca nu ai apucat sa o comanzi, o poti face telefonic, la numerele: 0751492686 sau 0314382822 si online la adresa bookzone.ro.

Link-uri sponsorizate

Comments