Femeile misto au aventuri, restul au entorse

femeimisto
Link-uri sponsorizate

Femeile misto au aventuri! Au aventuri cu sotii sau iubitii lor!

Restul se plictisesc si fac entorse, sarind gardul la nesfarsit, speriate pana la atac de panica de amenintarea rutinei.

Femeia misto nu se plictiseste in cuplu! De ce? Pentru ca stie sa-si aleaga un barbat misto.

Femeia misto nu isi alege un barbat care vrea sa se aseze. Ce sens are sa-ti alegi un partener care si-a tras deja toate gloantele? Chiar vrei sa ramai o tinta curata?

Femeia misto este vie, inteligenta, jucausa, iubitoare… inventiva si asumata.

Ea nu lasa rutina sa se instaleze, ci o previne – ea previne, nu trateaza. Femeia misto este cel mai bun ‘medic’ de familie.

Ea este constienta de propria ambivalenta si stie ca iubirea nu e suficienta pentru a mentine vie o relatie.

Femeia misto stie sa se joace, stie sa provoace, stie sa mentina ridicat nivelul dorintei in cuplu. Ea nu stie ce inseamna plictis.

Avand langa ea un barbat misto, femeia misto are parte de suficiente momente ale ei si se poate dezvolta in voie, fara sa se simta vreo secunda sufocata, schimbata sau manipulata.

Femeia misto nu e o varsta, nu e o categorie, ci o stare de spirit. Femeia misto stie ca viata inseamna si iubire si sex, e constienta de faptul ca iubire fara sex = frustrare si atunci echilibreaza cu grija talerele balantei propriei vieti.

Femeia misto are o simplitate de care te indragostesti pe loc. Femeia misto nu impodobeste iubirea ca pe un brad de Craciun, ea nu-si coafeaza starile si nu-si teatralizeaza existenta.

Asta este si motivul pentru care femeia misto este vizibila oriunde s-ar afla. Si asta nu pentru ca poarta stiu eu ce haine din vreo colectie exclusivista (nu asta inseamna misto), ci pentru ca stie sa se poarte pe ea, stie sa fie, sa existe si asta e suficient pentru a fi remarcata de ceilalti (mai ales de barbatii misto).

Intr-un ocean de femei in uniforma, de femei care cred ca misto inseamna strident, exagerat sau opulent, femeia misto iese in evidenta imediat.

Ea nu este femeia ideala si nici perfecta, ea este doar femeia care se simte bine cu ea.

Nu se incadreaza in vreun tipar anume de frumusete fizica, insa in mod cert este locul 1 in topul frumusetii atitudinilor.

Femeia misto este si mama si metresa si iubita si prietena – este cel mai bun chimist al vietii de cuplu.

Femeia misto va avea intotdeauna glezne fine si curate, ingrijite cu mangaieri si sarutari.

Ea va avea intotdeauna aventuri… cu sotii sau iubitii ei. Celelalte se vor plange mereu de dureri de glezne de la atatea entorse.

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments