Cum sa-ti inseli nevasta – ghidul nemernicului

eu limbaj
Link-uri sponsorizate

Traim intr-o lume parsiva, o lume care te sfatuieste sa inseli cu discretie. Bine ca nu te invata sa inseli cu gratie.

Mai devreme mi-au cazut ochii peste un text care suna cam asa – Cum sa-ti inseli nevasta in cinci pasi?

Wow! Ce revarsare de sfaturi educative.

‘Un adevarat ghid al nemernicului’ – mi-am spus.

Culmea e ca textul era semnat de o femeie. Hm, cred ca cel mai bun titlu era – ‘Cum sa-ti inseli nevasta cu mine in 5 pasi’, dar nu o cunosc, asa ca nu-mi permit sa o jignesc.

Femeia scria – evident ca nu dupa capul ei (sper) – sa-ti spuna cum sa ai aventuri, dar fara sa lipsesti noaptea de acasa  – ‘ca sa nu dai de banuit’ – si cum sa traiesti fericit in minciuna. Tare nu?

Asta nu e nimic! Urmeaza conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o amanta.

Simtiti ca a crescut nivelul adrenalinei?

Ca TREBUIE sa fie tanara, frumoasa si sexy nu este doar un cliseu, ci si o conditie de la sine inteleasa – mi s-a parut mie ca am citit undeva ca exista sere de amante, dar jur ca nu mai stiu unde…

Apoi trebuie sa fie independenta financiar, ca sa nu astepte atentii de la tine. Trebuie sa fie inteligenta, sa stie ca esti ocupat, sa fie singura etc. Pe scurt trebuie sa fie o toanta care ar trebui sa-i multumeasca cerului ca a dat de tine, nu?

Dumnezeule mare. Cine scrie asa ceva?

Urmeaza o parte consistenta de text in care esti invatat cum sa pastrezi secretul. Minunat.

Niciun cuvant despre cum te simti atunci cand inseli. Niciun cuvant despre regrete, despre modul in care simti ca ti-ai furat caciula, despre cum te simti ca ultimul hot prins in subsol cu covorul persan in brate. Nimic! Sa inseli fara scrupule este un must have! Este cool, trendy, fancy…

E pe dracu’! SA INSELI E CEL MAI RAU LUCRU PE CARE POTI SA-L FACI!

Da, o spun cat de poate de raspicat! E gresit si toxic! Si te rupe in bucati pe dinauntru atunci cand o faci. Asta daca esti om, bineinteles. Daca esti nemernic, nu ai nimic.

Mi se pare incredibila lumea in care traim – primim sfaturi despre cum sa-i pacalim pe ceilalti, despre cum sa tristam, sa furam, sa inselam… dar nimic despre ce trebuie sa facem ca sa fim oameni, despre ce inseamna iubire, despre ce inseamna asumare, despre ce inseamna comportamente pozitive sau comportamente nocive.

In lumea asta ‘ideala’ este firesc sa respecti ghidul nemernicului si complet anormal sa incerci sa ramai om.

Spor la inselat! Din cate stiu exista multe locuri libere la sedintele de terapie…

Link-uri sponsorizate

Comments