Sexul in trei – de la placere la dezastru

openmarriage
Link-uri sponsorizate

S-a umplut Netul de indemnul – ‘live beyond limits’!

Imi place asta, asa cum imi place aia cu ‘free your mind, body and soul’.

Mi-e teama insa ca multi dintre noi nu pot intra in ‘camera de amor’ fara un rucsac plin de limite si convingeri.

Da, se vede clar ca Osho nu a trait la bloc. Daca ar fi stiut ce e ala trai supra-etajat, nu ar fi spus ca e bine ca in camera pentru amor sa intri curat – si in suflet si in ganduri. Glumesc!

Cu cat promovam ideea de depasire a barierelor, cu atat mai rigizi parem, iar sexul in 3 e un capitol delicat.

Toti avem barierele rupte pana cand intram pe discutii concrete. Atunci intervin problemele.

‘Ei da, lasa ca stiu eu, ca e fantezia tuturor barbatilor. Ca oricine vrea sa i-o suga doua’, spun unele pe un ton usor superior.

Okay, e o fantezie pentru barbati, de acord, insa in peisaj exista doua femei care nu sunt acolo sa-l satisfaca pe el (marea greseala pe care o fac multe femei) ci pentru a se urca in trenul placerii.

Este o prostie sa spui ca in cazul sexului in trei doar barbatul e satisfacut. Nu despre asta e vorba, ci despre placerea tuturor participantilor.

Asta nu inseamna ca sexul in 3 e ceva obligatoriu in viata de cuplu. Aici intervine o discutie destul de lunga –  si da, sexul in 3 poate genera de multe ori dezastre in cuplurile respective.

In multe cazuri, prezenta unei a treia persoane poate face mai mult rau, mai ales daca femeia principala (titulara de post) s-a simtit oarecum constransa sa accepte aceasta fantezie a barbatului ei.

Dupa parerea mea, este mai bine sa faci sex in 3 cu doua persoane cu care nu ai o implicare emotionala. E mai safe asa.

In cazul in care o faci in cuplu, ar fi bine ca si partenera sa fie deschisa la minte si mai ales sa fie dispusa sa experimenteze senzatii alaturi de o alta femeie (daca are deja experienta e cu atat mai bine).

Traim totusi intr-o tara traditionala, cu multe limite din punct de vedere sexual, iar lucrurile sunt complicate si extrem de greu de explicat.

Oamenii au fantezii, atat barbatii, cat si femeile – si femeile viseaza sa faca sex cu doi barbati – nu toate, unele – si probabil si mai putine reusesc sa o faca fara sa se simta ‘tarfe’.

Taramul fanteziilor nu e tocmai o joaca, iar sexul in 3 – ca sa nu mai spun de sexul in 4 – poate fi periculos daca nu exista niste reguli clare si bine pus la punct.

Asta e si motivul pentru care esanjismul nu se practica pe toate drumurile. El necesita un anumit nivel de dezvoltare atat mentala, cat si sexuala.

De aceea spun – inainte sa lansam indemnuri de genul – free your mind, body and spirit – ar fi bine ca mai intai sa asternem nitica educatie sexuala si emotionala.

Altfel vom avea parte de efecte adverse deloc placute.

Link-uri sponsorizate

Comments