Baby, de ce esti proasta?

baby1
Link-uri sponsorizate

Baby, de ce esti proasta? Da, tu, nu te uita in dreapta si stanga… nu mai e alta baby in zona!

De ce esti proasta? De ce nu intelegi ca te-am ales pentru ca simt ca esti femeia care ma completeaza? De ce esti paranoica si geloasa? Nu fug nicaieri!

Baby, de ce esti naiva? De ce visezi la Fat Frumos? Inca nu te-ai prins ca lumea e plina de muraturi care inca il asteapta?

Baby, de ce esti incapatanata? De ce vrei sa ma schimbi? De ce nu vrei sa ma vezi asa cum sunt de la bun inceput si proiectezi tot felul de personaje pe mine?

Nu te-ai saturat sa tot repeti – ‘nu mai esti cel de care m-am indragostit’?

Baby, de ce imi refuzi prietenia? Cum poti sa crezi ca iubirea poate exista fara prietenie? Sex fara prietenie se poate… iubire nu.

Baby, de esti mincinoasa? De ce vrei sa ma prinzi in mrejele tale si abia atunci sa-ti dezvalui intentiile reale? Crezi ca te voi iubi mai mult asa? Te inseli amarnic!

De ce esti capoasa si vrei sa ma schimbi cu orice pret? Nu stii ca oamenii oricum se schimba cu trecerea timpului si lucrurile nu mai au cum sa fie ‘ca la inceput’?

De ce te sperii si vrei sa fugi atunci cand iti spun cum sunt si ce vreau, franc, deschis, fara perdea si fara retineri? Vrei sa te mint si sa ma dau ceea ce nu sunt? Nu poti accepta adevarul asa cum este? Nu te-ai saturat de minciuni? Vrei sa iubesti un om sau o iluzie?

Baby, de ce esti proasta? De ce vrei sa facem sex cu lumina stinsa? Sunt barbat, ma bazez pe vizual, de ce vrei sa-mi rapesti placerea de a te admira in timp ce facem dragoste?

De ce te crizezi cand ma vezi vorbind cu alte femei? Nu ti-am zis de la inceput sa te potolesti? Am ales sa fiu cu tine si nu cu alta femeie. Deci stai calma, nu ma rapeste nimeni.

Baby, de ce esti razbunatoare si vrei sa ma faci pe mine sa platesc pentru greselile fostilor tai iubiti? Crezi ca am vreo vina? Ai senzatia ca sunt atat de prost incat sa nu-mi dau seama?

Baby, de ce accepti sa facem dragoste cand nu ai chef? Ai senzatia ca nu te simt? Te simt si, cu cat te prefaci mai mult, cu atat ma indepartez mai mult de tine…

Baby, de ce esti proasta si incerci sa-mi cauti in telefon? Ce dovezi vrei sa gasesti? Vreau sa iubesc o femeie, nu o paranoica…

De ce crezi ca toti barbatii sunt curvari sau porci? Nu sunt porc, baby, poate doar putin bou ca accept sa-ti dau explicatii… Si te mai intrebi de ce ramai mereu singura…

De ce cauti perfectiunea? Ti-am cerut eu asa ceva? De ce vrei sa arati ca toate celelalte ‘perfecte’? De ce vrei sa porti uniforma lor? Eu te vreau pe tine, asa cum esti, e greu de inteles?

Iubire, mai lasa cliseele alea si mai judeca si cu creierul tau. Ti-am mai spus, cliseele iti blocheaza sansa de e evolua. Deschide-te spre evolutie, nu sta pe loc!

Baby, de ce esti proasta? De ce te intereseaza atat de mult gura lumii? De ce ii lasi pe altii sa-ti spuna cum sa traiesti?

Baby, de ce esti …? De ce nu intelegi ca tot ce ti-am enumerat mai sus nu ma lasa sa te iubesc? Esti sigura ca stii ce vrei? Esti sigura ca ma vrei pe mine?

De ce vrei sa ma controlezi, sa ma sufoci? Crezi ca asta inseamna iubire?

De ce vrei tot timpul sa fiu un soi de clarvazator? Nu e mai simplu sa-mi spui ce simti?

Hai ca m-am enervat. Gata baby, ajunge, hai sa-ti zic o chestie – baby, daca eram vreun Nostradamus crezi ca nu ma prindeam cum esti? Crezi ca mai ajungeam la discutia asta?

Nu vezi ca esti proasta? Pai daca puteam sa vad dinainte cum esti crezi ca mai stateam sa inghit atatea?

Iarta-ma, dar tineam sa-ti spun toate astea. Ar fi fost nepoliticos sa-ti spun ca s-a terminat prin sms.

Link-uri sponsorizate

Comments