Ne f**em mai incolo

eu32
Link-uri sponsorizate

In aceasta societate materialista, ce pare sa ne ia zilnic mintile, ‘ne f**em mai incolo’ pentru ca intai avem treaba de facut – prin casa sau pentru munca sau prin casa pentru munca.

Acum, cand totul se petrece pe repede inainte, erotismul, romantismul si senzualitatea supravietuiesc doar in carti si filme.

Oare de ce a avut un asa mare succes seria 50 Shades of Grey?

Nu cumva pentru ca in viata reala nimeni nu mai are timp de fantezii? Nu cumva pentru ca in viata reala am ajuns sa ‘ne f***m tot timpul mai incolo’?

In vremurile astea isterice, iubirea are o puternica doza de cinism, ascunzand un calcul strict economic.

Rata divorturilor este in continua crestere si cred ca ar fi si mai mare daca femeile ar primi garantii financiare.

Sunt ferm convins ca multe femei ar divorta pe loc daca li s-ar oferi 20.000 de euro anual.

Cred ca sunt enorm de multe femei care s-au saturat sa auda ca ‘ne f***m mai incolo’ sau ‘maine’. Si barbati la fel.

In aceasta lume materialista, frumosul, eroticul fin, senzualitatea si romantismul nu mai au loc. Acum primeaza banii si statutul, iar goana dupa iubirea absoluta, dupa iubirea neconditionata, este doar o modalitate prin care ne mintim singuri.

Cautam iubirea neconditionata si sufletul pereche stiind ca sunt notiuni imposibile, ba chiar minciuni.

Traversam un paradox interesant – viata noastra devine tot mai pragmatica dar, in acelasi timp, ramanem naivi si inca mai asteptam sa avem o relatie pe viata cu o singura persoana.

In prezent, cine scrie despre romantism, senzualitate si erotism atinge rapid cota de best-seller. Motivul? Simplu – societatea nu-ti permite sa te bucuri de aceste lucruri si atunci le savurezi in scris sau vizual de la altii, ca un hot care trage cu ochiul in casa vecinului.

In lumea lui ‘ne f***m mai incolo’ lenjeria sexy este o pierdere inutila de timp, atmosfera din camera de amor… la fel. Acum facem amor din ce in ce mai rar, mai prost si mai grabit.

Sarim peste preludiu, iar la final ne spalam rapid pentru ca a doua zi avem treaba la munca.

Oare cati isi mai respecta dorintele? Oare cati mai au parte de amor a-la carte? Cu lumina difuza, atmosfera placuta, lumanari parfumate, muzica buna in surdina, lenjerie intima, minti deschise, abandon in bratele celuilalt, preludiu, fantezii etc?

Daca oamenii ar avea parte de toate astea, autorul seriei 50 Shades of Gray ar cersi la colt de strada.

Ori in lumea lui ‘ne f***m mai incolo’ erotismul, romantismul si senzualitatea supravietuiesc doar in carti si filme… din pacate!

Cand ne vom ocupa timpul si mai mult vom intra in lumea lui ‘nu ne mai f***m deloc’ si mi-e teama ca lumea aia nu e departe!

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments