Barbatul perfect – tine lumea-n penis si schimba scutece

vulpe
Link-uri sponsorizate

Nu mai pot cu ‘barbatul perfect’! Toata lumea isi da cu parerea despre barbatul perfect, chiar si unii barbati – ceea ce ma duce cu gandul ca latura lor feminina are curiozitati.

Daca as face un rezumat a ceea ce vad – barbatul perfect este un mix de Alain Delon si Jason Statham, cu putin Kevin Spacey si o lecuta de Orlando Bloom.

Barbatul perfect trebuie sa stie sa tina lumea-n penis – evident pentru tine – mai ceva ca cei de la Harlem Globetrotters; trebuie sa poata muta muntii din loc – desigur pentru tine -, sa stie cand si cum sa te ia (pe tine), trebuie sa cunoasca Kama Sutra din scoarta in scoarta (pentru tine), sa fie gentil si golan, iubitor si animal in acelasi timp (tot pentru tine). Si toate astea pentru ca tu sa ai dreptul sa te plictisesti!

Majoritatea femeilor vor sa aiba parte de un barbat care sa stie sa le faca sa rada, dar care sa le si protejeze in acelasi timp – adica, vorba lui Allan Pease – un ninja clown.

Si uite asa, din plictis sau dintr-un management gresit al timpului liber, oamenii vorbesc despre barbatul perfect, de parca el ar si exista pe undeva.

Zilnic apar tot felul de notiuni noi care se pun pe umerii barbatului, zilnic apar noi cunoscatori in ale masculinitatii, zilnic apar baieti care se bat cu pumnii in oua crezand ca au descoperit reteta barbatului ideal.

Amuzant! Din pacate, doamnelor si domnisoarelor, va dau o veste proasta – BARBATUL PERFECT NU EXISTA!

De ce? Pentru ca sunteti atat de diferite incat ar muri de inima in secunda doi la cate calitati ar trebui sa aiba.

In plus, cine isi doreste perfectiunea? Ar fi si culmea! Barbatul perfect nu ar putea sa traiasca decat langa o singura femeie – FEMEIA PERFECTA!

Asa ca start in cursa isterica spre perfectiune!

Mi-e teama INSA ca nici FEMEIA PERFECTA nu exista, din acelasi motiv.

In plus, sunt de acord cu Osho, care spunea ca e stupid sa-ti doresti pe cineva perfect. De ce? Pentru ca in momentul in care l-ai obtine ar trebui sa-l parasesti pentru ca ai realiza ca nu mai ai pe cine sa dai vina! :)) Tare nu?

Mi se pare ca are sens.

De aceea va spun – haideti sa terminam cu prostiile astea cu barbatul si femeia perfecta si haideti sa ne bucuram de frumusetea vietii asa imperfecti cum suntem.

Link-uri sponsorizate

Comments