Baby, bei ca un porc

baby
Link-uri sponsorizate

O stiu din liceu. Fata buna… pe vremea aia era o perspectiva, acum s-a transformat in certitudine.

Toti baietii salivau dupa ea in liceu. Stia sa-si poarte feminitatea, stia sa te faca dintr-un simplu clipit de ochi.

Era suficient sa-si muste buza de jos si simteai ca ti se revarsa Etna in pantaloni.

Anii au trecut si am pierdut contactul. Pana la un moment dat, cand m-am trezit ciupit de o blonda pe Facebook. Nu am inteles nici acum asta cu ciupitul, insa am dat un click pe profil.

Mi s-a parut o figura cunoscuta, chiar daca trasaturile pareau ceva mai aspre.

Am recunoscut-o dupa nume – restul era schimbat aproape total – nu mai avea tunsoarea aia cu breton, nu mai era bruneta, ci blonda si acum purta haine sexy, nu sport.

Nu am putut rezista tentatiei si i-am dat un mesaj pe privat – ‘hey, buna, ce faci? Misto ciupitura… Nu stiam de ce simt un junghi intercostal’ (dap, nu m-am priceput niciodata la agatat :))

Mi-a raspuns abia a doua zi. ‘Hey, buna, te-am vazut la televizor. Ce tare… Esti bine? Ar fi misto sa ne vedem intr-o zi… Sigur daca nu esti prea ocupat. Esti persoana publica si nu cred ca ai timp pentru muritori sic’

Mi-a placut de ea – era vie, simpatica, atractiva in ganduri… evident ca am vrut sa ne vedem.

In definitiv eram un barbat singur…

Ne-am vazut la o cafenea. Era frumoasa, desi se vedeau putin anii trecuti peste ea. Eu am comandat un ceai, ea o bere. Si uite asa ne-am incins la vorbe, sigur ca am ajuns si la vorbe cu sens – atunci cand doua persoane se plac se ajunge si la asta nu-i asa?

Nici nu mi-am dat seama cand am ajuns la al cincilea ceai. In mod surprinzator si ea ajunsese la a cincea bere, iar sensurile deveneau parca din ce in ce mai clare.

Tusele sexuale erau directe, evidente – deja nu ma mai atingea la cot, ci pe obraz, se apropia din ce in ce mai mult… clocotea de dorinta desi cuvintele incepeau sa-i iasa din ce in ce mai greu.

Se matolise putin. Initial mi s-a parut simpatic, desi la prima intalnire e usor ciudat. In fine, am dus-o acasa. Tusele s-au transformat in linii, linii trasate cu limba mea pe trupul ei sexy.

Am facut amor, a fost bine. Mi-a adormit in brate. A cam sforait… deh, asa se intampla uneori cand bei.

Dupa cateva zile am stabilit sa mergem in club. Ne-am distrat … la inceput. Pana cand am simtit-o ca incep sa i se clatine ideile si nu numai. Ochii ii jucau in orbite, obrajii parca ii cadeau, pe tocuri arata ca un om care incearca pentru prima data sa mearga pe sarma.

Era a doua oara cand o vedeam ca bea, numai ca de data asta era beata la modul cel mai serios, iar feminitatea ei se transformase in ceva respingator.

Nu cred ca e ceva mai dizgratios ca femeia beata tandari. Am dus-o acasa pe 7 carari. Pe drum a vomitat de doua ori. Eram scarbit…

Lucrurile s-au repetat de fiecare data cand ne-am vazut. Interesant, in cursul saptamanii era tot timpul fresh, insa in week-end se facea praf. Asta da razbunare pe propria persoana.

La un moment dat mi-a spus – ‘baby, m-am gandit mai serios si cred ca relatia noastra poate sa mearga mai departe’.

Nu m-am putut abtine si i-am spus – ‘baby, si eu m-am gandit si cred ca relatia noastra nu are cum sa mearga mai departe’.

Socul ei a fost urias. Ochii ei intrebau – ‘de ce?’

Nu am asteptat intrebarea si i-am spus – ‘imi pare rau, esti o fata misto insa da-mi voie sa spun… BEI CA UN PORC‘.

P.S.1: De curând mi-am lansat prima mea carte, intitulata-Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante. Daca nu ai apucat sa o comanzi, o poti face telefonic, la numerele: 0751492686 sau 0314382822 si online la adresa bookzone.ro.

Link-uri sponsorizate

Comments