Prezervative pentru suflet

995246_760652377282055_1172871517_n
Link-uri sponsorizate

Intotdeauna m-am intrebat de ce se fac prezervative doar pentru penis? Nu vi se pare ca suntem usor isterici vis-a-vis de BTS-uri (boli cu transmitere sexuala)?

Inca de mic am auzit chestia asta. Inca de mic am fost educat sa am grija pe unde imi var organul.

Nimeni nu m-a sfatuit insa pe unde sa-mi bag sufletul.

Da, din pacate nu exista prezervative pentru suflet, desi sunt si acolo BTS – boli cu transmitere sufleteasca.

Daca in cazul bolilor cu transmitere sexuala apelam la antibiotice, in cazul bolilor cu transmitere sufleteasca nu prea exista antidot, mai ales ca ele actioneaza in timp, cu o parsivitate iesita din comun.

Nu ar fi tare ca cei de la Love Plus sau Durex sa inventeze prezervativul pentru suflet? Cred ca ar fi cea mai tare inventie posibila.

Sa fie o chestie pe care o pui pentru a te proteja de otravurile sufletesti care circula – gelozia, invidia, reprosurile, cicaleala, agresiunea, marlania, mania, ura, umilirea, posesivitatea, controlul etc – si pe care o scoti atunci cand simti ca lucrurile merg in sfarsit okay.

Cam asa se intampla si cu viata sexuala de cuplu – incepe cu prezervativ si se continua pana la maternitate.

Nu sunt specialist in BTS-uri libidinale, insa pot spune ca am doctorat in boli cu transmitere sufleteasca si va spun ca sunt extrem de greu de vindecat, lansand urme serioase pe suflet.

Nu stiu daca a facut cineva un studiu, insa sunt sigur ca exista mai multi oameni afectati de bolile cu transmitere sufleteasca decat cei care sunt afectati de bolile cu transmitere sexuala.

Mi se pare misto si ironic in acelasi timp ca putem folosi termenul de BTS si la suflet si la sex!

Chiar cred ca ar trebui inventat un mijloc de protectie impotriva raspandacilor de otravuri sufletesti.

Sunt multi, parca din ce in ce mai multi si ne otravesc fara cel mai mic regret.

P.S.1: De curând mi-am lansat prima mea carte, intitulata-Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante. Daca nu ai apucat sa o comanzi, o poti face telefonic, la numerele: 0751492686 sau 0314382822 si online la adresa bookzone.ro.

Link-uri sponsorizate

Comments