Dansez pentru tine – varianta comedy (VIDEO)

sans
Link-uri sponsorizate

Esti femeie? Ai chef de o comedie buna? Du-te in club, oricare club si priveste-i cu atentie pe barbati cand danseaza.

Nu exista o comedie mai misto! Barbatii si dansul – o relatie similara cu cea dintre apa si foc (cu mici exceptii evident).

Intr-o lume care l-a obligat pe barbat sa fie rigid, dansul a fost palma pe care si-a luat-o cu gratie.

Barbatii care reusesc sa danseze bine nu sunt roboti, ci au traire, gratie, simtire… Ori pentru asta ai nevoie de o latura feminina iesita la suprafata – sigur nu in doze atat de mari ca la Mihai Petre (:p)

Dansul implica gratie si nu doar executie, ori atunci cand spui gratie si legi acest cuvant de barbati ceva se frange in Univers.

Zilele trecute am fost in club si m-am uitat atent la barbati – foarte putini danseaza. Sigur si muzica e de cacat (cel putin pentru mine).

Recunosc, imi place muzica neagra si dansez (bine zic eu) pe zona asta. Daca m-ai scos din zona de confort si ma arunci in dance, trance etc m-ai pierdut.

Sunt sigur ca majoritatea barbatilor gandesc la fel. Altfel nu-mi explic de ce ii vezi cu barbia ridicata – de parca ar vrea sa vada ce se intampla in partea cealalta a clubului; privind stanga-dreapta, cu paharul in mana si tigara in alta si dand dintr-un picior.

Asa traieste barbatul muzica. Nu stie mai mult. De ce? Pai ar fi cateva motive: – 1. atunci cand il aduci in fata muzicii, coloana lui vertebrala se transforma intr-o coada de lopata; 2. gleznele parca ii sunt prinse in clapari, 3. mainile devin brusc niste accesorii cu care nu prea stie ce sa faca… e complet dezorientat. Asta e motivul pentru care apeleaza la alcool – cu cat bea mai mult, cu atat devine mai flexibil si dezinhibat. 

Si totusi, pus in fata muzicii, singura imagine care ii vine barbatului in minte este cea a razboinicilor care dadeau ture in jurul focului! La nivelul ala a ramas el din punct de vedere al gratiei.

Sigur, mai exista si barbati dezinhibati care se misca in voie fara sa aiba vreo legatura cu ritmul sau dansul.

Doamnelor, aveti chef de o comedie buna?

Luati de aici! Dans!


Vezi mai multe din Funny pe 220.ro

Link-uri sponsorizate

Comments