Barbatul nou – amant ideal sau fatalau?

eu66
Link-uri sponsorizate

Ieri scriam despre barbatul traditional, aflat intr-o puternica criza de identitate. Ei bine, azi m-am hotarat sa scriu despre barbatul nou, un barbat tanar, in plina formare, care s-a lepadat de haina dura a patriarhatului si isi dozeaza atent cele doua laturi – feminina si masculina.

Barbatul nou este greu incercat de la bun inceput – el aflandu-se in razboi si cu barbatul traditional – care nu il intelege – si cu femeia-amazoana – cea care are latura masculina extrem de dezvoltata.

Pentru ambele categorii, barbatul nou este un hibrid, un soi de fatalau neinteresant.

Pentru aceste categorii, barbatul nou este fatalau tocmai pentru ca reuseste sa-si acceseze anima – latura feminina; o latura pe care atat barbatul traditional, cat si femeia-amazoana o reprima.

Barbatul nou se reinventeaza constant, citeste reviste si carti de psihologie, invata constructia femeilor si militeaza pentru femeia-partenera si nu pentru sclava pe care si-o dorea barbatul traditional.

El este sensibili, fiind departe de comportamentul dictatorial si de raceala barbatului traditional.

Barbatul nou este bland, sensibil si tandru, fara sa se teama ca-si pierde autoritatea, este autentic si rafinat, dand frau liber dragostei.

El este deschis catre viata interioara, catre spiritual, are grija de copii si se implica in treburile casnice.

Barbatul nou este un mix de forta si blandete, de putere si senzualitate. Asta nu il face deloc mai putin viril.

Insa in momentul in care reuseste sa realizeze un echilibru animus – anima, el se transforma in partenerul ideal pentru orice femeie – mai putin pentru amazoana.

Amazoana nu va rata ocazia sa-l desconsidere, sa-i castreze barbatia. In rest, prin cultivarea propriei laturi feminine, el devine amantul perfect pentru ca invata sa inteleaga nevoile femeii.

El nu mai este interesat de propria ejaculare, ci este atent la satisfacerea placerii partenerei, stiind exact care sunt nevoile ei.

Astfel, spre deosebire de barbatul traditional, barbatul nou nu va ezita sa-i sarute si sa-i mangaie tot corpul partenerei – stiind ca intreg trupul ei este o zona erogena, nu va ezita sa-si controleze ejacularea pentru a-i permite ei sa atinga orgasmul si va incerca sa-si duca partenera la extaz, ceea ce barbatul traditional nu poate obtine tocmai pentru ca are suprimata latura sa feminina.

Cam asa arata barbatul nou, un barbat inca tanar, in continua modelare, un barbat care duce o lupta grea atat cu etichetele sociale, cat si cu propriul echilibru.

Asta e si motivul pentru care barbatul nou poate fi  amantul ideal sau fatalaul absolut.

Link-uri sponsorizate

Comments