Barbatii buni vor femei, nu frustrate!

eu44
Link-uri sponsorizate

Sunt un baiat bun! Din toate punctele de vedere. Respect femeia, o consider partenera si nu sclava, sunt capabil sa ofer si sa primesc iubire, sunt implicat, imi pot controla monogamia, deci sunt numai bun la casa omului.

Doua lucruri fac sa-mi urce sangele in cap – RAUTATEA si PROSTIA.

La capitolul prostie intra lejer toate textele ‘destepte’ care spala creiere pe Facebook aproape in fiecare zi.

Recunosc, calmul meu britanic este perturbat de prostia crancena imbracata in haine de spiritualitate.

Iata un exemplu de prostie uriasa – ‘Un barbat bun nu va fi inselat de tocurile inalte si sutienul cu push-up. Iubirea nu poate fi mituita cu proteze cu silicon sau bicepsi! Doar oamenii rafinati sunt capabili sa iubeasca!’

PANA AICI! Fac pariu ca cel/cea care a scos aceste prostii pe gura este inca virgin/a. Altfel nu inteleg de unde ies atatea cuvinte lipsite de logica?

Sa o luam pe rand – ‘un barbat bun’ – ce inseamna un barbat bun? Eu, spre exemplu, ma consider un barbat bun, insa fac pariu ca dintre toate femeile pe care le am pe Facebook sunt bun doar pentru cateva si naspa, plictisitor sau neinteresant pentru altele.

Doar un idiot care nu intelege diversitatea vietii poate arunca atat de usor termeni precum ‘barbat bun’ sau ‘femeie buna’.

Mai departe – ‘un barbat bun nu va fi inselat de tocurile inalte si sutienul cu push-up’. Okay – asta mi se pare cadere pe gheata din saritura. Asta inseamna ca femeile bune nu au dreptul sa fie aranjate?

De unde aceasta mentalitate hidoasa? Cum adica? Vreti sa spuneti ca baiatul bun se simte atras doar de femei care sunt imbracate in saci, sunt neepilate, poarta doar balerini si strampi de baba?

Doamnelor si domnilor care promovati aceste ineptii – va sfatuiesc sa retineti o regula clara care functioneaza la oameni – INAINTE SA-I VEZI SUFLETUL ii admiri fizicul! ESTE LEGEA NUMARUL 1.

Asta asa ca nu cumva sa aveti impresia ca daca sunt baiat bun nu stiu sa admir o glezna fina ridicata pe un toc sau un decolteu, fie el si cu push-up.

Nu stimabililor, femeia buna nu e naspa. FEMEIA BUNA STIE SA SE FACA PLACUTA!

Asa ca toata treaba asta cu barbatul bun care nu se lasa pacalit de tocuri si sutiene este pura frustrare, mai pe scurt se numeste LIPSA CRANCENA DE P**A!

Mai departe – ‘iubirea nu poate fi mituita cu proteze cu silicon sau bicepsi!’ Okay, cine a zis ca o femeie care si-au pus implanturi de silicon si-a tiplat si sufletul?

Cine a zis ca un barbat care are grija de trupul lui nu poate sa ofere iubire? Mare e gradina ta Doamne si multi prosti cauta scuze pentru uratenia si lenea lor.

Adica ce vreti sa spuneti desteptilor ca iubirea atarna? Ca iubirea zace in celulita?

Finalul este apocaliptic – ‘Doar oamenii rafinati sunt capabili sa iubeasca!’ Sa definim rafinat! Ce inseamna rafinat? Un om care are grija de minte si spirit si isi lasa trupul in paragina? Nu, ala nu e rafinat, ci doar intr-un dezechilibru profund.

De ce? Pentru ca atunci cand ai trupul in paragina, mintea si spiritul sunt la fel, asa ca lasati prostiile, incetati cu aceste revarsari de cuvinte care spala creierele atrofiate si incercati sa acceptati un lucru simplu –  NU EXISTA BARBAT BUN SAU FEMEIE BUNA, CI DOAR OAMENI POTRIVITI PENTRU O PLAJA MAI MARE SAU MAI MICA DE OAMENI.

Revenind la barbatul bun – el este o combinatie de gentleman si animal, de dur si sensibil, este un om care stie sa asculte si un om care stie sa aprecieze frumusetea, atat fizica, cat si sufleteasca!

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments