La inceput a fost orgasmul

orgasm
Link-uri sponsorizate

Eu nu cred ca la inceput a fost cuvantul! Cred ca la inceput a fost orgasmul! Pana la cuvant, eu cred ca s-a produs o revarsare vocala, un ‘oooooooooo’ sau un ‘aaaaa’ sau ceva de genul asta.

Dupa care a aparut cuvantul – ‘TI-A PLACUT’?

Din momentul ala, tot ce a fost frumos s-a incheiat!

A fost punctul 0 cand Eva si-a dat seama ca Adam este usor de controlat. A fost punctul 0 cand Adam si-a dat seama ca daca tacea…

In momentul in care a aparut cuvantul, Eva si-a dat seama ca Adam are ceva probleme de self esteem.

In mod cu totul si cu totul bizar, desi nu mai existau competitori, Adam nu avea incredere in propriul penis si, aproape de fiecare data cand se impreuna cu Eva, o intreba – ‘ti-a placut’?

Satula sa raspunda aceleiasi intrebari, Eva a inceput sa-si perfectioneze revarsarile vocale – asa s-a nascut actoria!

In timp, cand lumea a inceput deja sa se populeze, Eva obisnuia sa stea la taclale cu suratele ei – asa s-a nascut barfa!

Principalul subiect – Adam, prietenii lui si problemele lor de self esteem. Pana intr-o seara, cand Adam a asistat din greseala la una dintre discutiile doamnelor si a aflat cu stupoare ca Eva il pacalea.

Pana aici i-a fost! Asa a aparut mania!

Adam a avut o revelatie si si-a dat seama ca pierduse controlul celor lumesti. Drept urmare a pus la cale un plan diabolic pentru preluarea haturilor.

Primul element inventat? Pacatul originar! A fost punctul 0 de la care femeia a inceput sa fie acoperita de pacate si defecte, a fost momentul de la care femeia a trecut in planul doi, in anti-camera umanitatii.

De aici incolo a inceput era patriarhatului, o era in care purtatorului de penis i-a fost interzis sa fie sensibil.

El trebuia sa fie impasibil, sa fie capabil sa traga salve fara implicare, timp in care femeia era obligata sa-si duca la bun sfarsit indatoririle conjugale – sa aiba grija de gospodarie si sa nasca copii.

Chiar si asa, in momentele sale de neatentie, chiar daca nu o mai privea in ochi, Adam continua sa intrebe – ‘ti-a placut’?

Si anii au trecut si femeia a fost din ce in ce mai asuprita si mai umilita insa undeva, in adancurile ei, isi pregatea revansa.

Stiind ca pe macro nu are nicio sansa in fata lui Adam, Eva a contra-atacat pe micro – asa s-a nascut pilula contraceptiva. A fost momentul 0 in care Eva s-a eliberat de obligatia conjugala de a face copii.

Din acel moment, Eva si-a parasit domiciliul si si-a revendicat dreptul la propria viata. In tot acest timp, Adam, surprins de tupeul Evei, continua sa aiba momente de neatentie si o intreba – ‘ti-a placut’?

Pe langa dreptul la propria viata, Evele au inceput sa introduca, extrem de parsiv, conceptul de iubire ca dovada suprema a relatiei dintre barbat si femeie.

Adam, naiv din fire, a inceput sa creada si, incet incet, s-a lepadat de armura de barbat dur si impasibil si a inceput sa fie sensibil, romantic, ingaduitor, iubitor.

Fiind obsedata de curatenie, Eva a gasit armura lui Adam si, in drum spre camara, s-a gandit sa vada cum ii sta.

I-a placut atat de mult incat a zis ca nu are sens sa o puna in camara, unde avea sanse sa fie mancata de rugina, asa ca a pus-o pe ea :))

Si uite asa, fara sa-si dea seara, Adam s-a trezit cu o Eva impasibila, dura, insensibila si care mai si mimeaza cu gratie pe deasupra. Eva este mandra, dura si independenta!

Acum, Adam este trist, manat de ganduri sumbre, are pungi sub ochi, atacuri de panica, momente intense de depresie, face saptamanal terapie si este pustiit de un mare regret – DRACU’ M-A PUS SA VORBESC?

P.S.1: De curând mi-am lansat prima mea carte, intitulata-Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante. Daca nu ai apucat sa o comanzi, o poti face telefonic, la numerele: 0751492686 sau 0314382822 si online la adresa bookzone.ro.

Link-uri sponsorizate

Comments