Relatiile sanatoase nu se formeaza inainte de Craciun

war
Link-uri sponsorizate

“All I want for Christmas is you” – un cantec care a inceput deja sa urle in difuzoare, desi mai e putin pana la Craciun.

O discutie purtata cu un prieten m-a facut sa inteleg de ce piesa asta a intrat deja in difuzare.

El mi-a spus sec – ‘Relatiile sanatoase nu se formeaza inainte de Craciun!’

Recunosc, pentru un moment am facut ochii mari. In creier mi-a inflorit intrebarea – exista momente prielnice in an pentru relatii sanatoase (serioase)?

Daca e asa, cel care va scrie un calendar al cuplarii venalo-sufletesti va fi super-bogat. Ar fi un adevarat Avatar al vanzarilor de carte.

L-am intrebat pe prietenul meu de ce de Craciun (sau in preajma lui) nu e okay sa incepi o relatie?

El mi-a spus ca iarna si vara masculul trebuie sa sparga bani la greu. Asta e motivul pentru care relatiile sanatoase ar trebui incepute primavara si toamna :))

Pe acest considerent, inseamna ca vara se ia pauza, toamna incepi din nou, iarna iei iar pauza si uite asa in fiecare an ai 2 relatii cu 2 pauze. Interesanta combinatie, dar si obositoare.

El mi-a mai spus ca piata sufera iarna, ca acum mai sunt libere doar alea ‘nasoale’, ale care au pete pe CV, alea triste, suferinde, alea care mai degraba ar incendia bradul cu tot cu tine in el decat sa se bucure de Sarbatori. Drept urmare, de Sarbatori nu poti avea parte decat de relatii pasagere.

Femeile care pot fi cadoul perfect pentru un barbat sunt date! Sunt ocupate! Cu toate acestea, din cate inteleg, exista sanse sa mai ‘pice’ ceva, ca deh, se apropie sarbatorile si oamenii se mai cearta :))

O asemenea lectie de psihologie venala m-a lasat fara cuvinte. Un asa mat nu mi-am luat de foarte multa vreme.

Si iar mi-a revenit in minte Mariah Carrey cu al ei All I want for Christmas is you. Hm, oare chiar exista oameni care se cupleaza in decembrie doar pentru a nu petrece singuri magia Sarbatorilor?

Cred ca sunt, din moment ce primavara simt nevoia de aer curat si statusurile de la Facebook se schimba radical – inimioarele si dragostea de sub brad se transforma intr-o singuratea optimista.

‘Vai, e primavara, au iesit ghioceii, totul incepe sa inverzeasca, sufletul nostru la fel… sa ne bucuram de viata si de chitrosii care ne-au asteptat 3-4 luni sa ne eliberam’. Asa? Mi se pare excelent!

Sincer, eu am prins Sarbatori single si nu mi-am taiat venele. Craciunul este oricum o sarbatoare de familie, iar de Revelion am fost singur si am gasit la fata locului o persoana cu care sa ma simt bine in seara aia.

Disperarea cuplarilor de Sarbatori mi se pare de neinteles, asa cum nu cred ca exista perioade ideale in an pentru relatii. Relatia vine daca e sa vina fara sa tina cont de data din calendar.

Cat despre cadou, daca vreau un cadou imi cumpar un ceas si nu o femeie!

Link-uri sponsorizate

Comments