De ce ai renunta la sex?

No-Sex-011112L.jpg
Link-uri sponsorizate

Zilnic citesc studii ingrijoratoare despre sex. Desi parem mai fantezisti ca alta data, se pare ca facem sex mai putin.

‘Daca voi ajunge sa fac doar sex cu mine’? Nu pot sa nu-mi pun intrebarea asta cand vad asemenea studii si atatia oameni in jur care sufera din cauza lipsei activitatii sexuale.

Am citit mai devreme un studiu care spunea ca in prezent, media lunara a contactelor sexuale (in UK evident) este de 4.8.

Asta inseamna o partida de sex pe saptamana. Wow! Nasol! Recunosc, am cazut pe ganduri. Am stat si m-am gandit – oare ce ma poate determina sa nu am chef sau sa renunt la sex?

Ingrijorarile legate de bani si distractiile oferite de retelele de socializare ar fi doua dintre principalele motive pentru care oamenii cica fac sex mai rar.

Eu nu pot intelege asta. Atunci cand sunt in relatie si ajung acasa, las problemele la usa si imbrac mood-ul de iubit.

Asta inseamna ca partenera ar trebui sa se astepte sa se trezeasca cu o limba pe gat si o mana intre fese in orice moment. Asta inseamna ca eu trebuie sa ma astept sa-mi iau un refuz oricand? Nasoala perspectiva!

Sunt barbat, sunt o persoana sexuala care functioneaza corect (zic eu) si nu vad ce motive m-ar putea opri din a face sex.

Si daca am probleme cu banii ce? Erectia e direct proportionala cu ele? Ce daca stau pe Facebook? Asta inseamna ca dispare dorinta?

Nu pot sa cred asa ceva. Acum cateva luni citeam un studiu care spunea ca femeile prefera sa manance ciocolata decat sa faca sex.

Shit, atat de prost fac unii sex?

Refuz sa cred asta.

Drept urmare, va rog sa-mi dati voie sa va intreb – pe voi ce v-ar face sa renuntati la sex?

Foto Credit: gambling911.com

Link-uri sponsorizate

Comments