Nu orice ejaculare merita un nume!

eu989
Link-uri sponsorizate

Femeia care spune ca sexul are un singur scop – reproducerea, este anti-femeie! Ea da dovada de medievalism intelectual, de tratament inchizitoriu la adresa evolutiei umane.

In acceptul ei, femeia nu trebuie sa faca sex decat cu finalizare obligatorie la 9 luni.

O astfel de mentalitate anuleaza automat toata evolutia femeilor din ultimii 40 de ani. O astfel de mentalitate abrupta, ce ascunde o inhibitie profunda, ca sa nu merg cu gandul pana la frigiditate, distruge tot ce inseamna feminism.


Cand o femeie spune ca sexul are un sigur scop, le trimite pe toate celelalte femei in istorie, le obiga sa redevina sclave conjugale, fiinte umile al caror unic scop este acela de a avea grija de copii si de gospodarie, le condamna practic la alienare.

Femeia care vede sexul doar prin prisma reproducerii este o anti-femeie convinsa. Ea calca in picioare stiinta, emancipare… tot!

Convingerile ei religioase ii obtureaza perspectiva evolutiei. Insa cum poti cere evolutie pentru o persoana ne-evoluata? E imposibil.

Chiar citeam ieri un interviu acordat de Pascal Bruckner unui ziar romanesc. El chiar vorbeste despre aceasta persopectiva a sexului cu scopul reproducerii.

Iata ce spune – “Cand privesti istoria Europei, dominata de bisericile catolica, ortodoxa, protestanta, sexualitatea n-avea decat o functie: reproducerea.

Sodomia era pedepsita cu moartea si toate pozitiile, inclusiv pozitia misionarului, erau interzise. Insemna ca omul era coborat la nivelul cainelui.

In toata traditia scolastica crestina, pozitiile sexuale erau codificate de o maniera foarte severa, pentru ca uniunea unui barbat cu femeia avea un singur scop: procrearea. Orice altceva era un pacat mortal. E o fraza de Montaigne, teribila. Zice: “Intr-o casnicie, acuplarea trebuie sa fie modesta si prudenta. Trebuie sa faci dragoste cu sotia cat mai putin si doar cat e strict necesar. Sa-ti tratezi sotia ca pe o amanta inseamna sa te usurezi in capela inainte de liturghie”. Adica o greseala fundamentala. Deci, efectiv, sexualitatea si mariajul au fost separate timp de secole. Abia la inceputul secolului al XX-lea,
din tot soiul de motive, s-a ajuns la concluzia ca dragostea reciproca si satisfactia reciproca erau preferabile ignorantei si lipsei de atractie pentru celalalt”.

Asta vrei tu, femeie ingrijorata de morala pana la scarba? Pentru asta militezi? Pentru coborarea femeilor in negura medievalismul intelectual?

Te-ai intrebat macar o secunda cum ar arata lumea daca sexul ar avea ca unic scop reproducerea?

In primul rand nu am avea 7 miliarde de oameni, ci cel putin 30 (si automat o gramada de specii deja disparute)! Apoi, femeile ar face copii in fiecare an, sau la 18 luni, ar fi supuse, umile si alienate complet de indatorarile conjugale.

Barbatii ar copula dupa voie cu orice femeie dispusa sa le primeasca samanta. Mai mult, neavand ce sa faca cu atatea erectii, barbatii ar aduna o imensa energie sexuala pe care ar consuma-o in razboaie. Asta iti doresti? Nu e suficient ca esti sclava unor doctrine depasite?

Slava Domnului ca au aparut masurile contraceptive, slava Domnului ca o simpla pastila, un prezervativ sau orice alta metoda contraceptiva au putut opri aceasta gandire otravita.

Sincer, prefer o lume a femeilor emancipate, decat o lume a femeilor cu cifrul libidinal blocat.

Femeia anti-femeie este cel mai urat lucru care poate exista pe acest Pamant!

PENTRU ACEASTA FEMEIE AM UN MESAJ SCURT – ‘NU ORICE EJACULARE MERITA UN NUME!’ (George Carlin)

Link-uri sponsorizate

Comments