Ce regreta barbatii si femeile in materie de sex?

reghrets
Link-uri sponsorizate

Daca cineva m-ar intreba pe strada ce regrete am vis-a-vis de viata mea sexuala, mi-ar fi greu sa-i raspund.

Si asta din doua motive – 1. nu tin minte sa regret ceva (nici macar partidele mai putin reusite) si 2. ce sens are sa am regrete vis-a-vis de ceva ce nu poate fi schimbat?

Adica trecutul?


Ei bine, se pare totusi ca si barbatii si femeile au ceva regrete in materie de sex. Cel putin asta arata rezultatele unui studiu pe care l-am citit pe Daily Mail.

Studiul a fost facut la doua universitati americane si mi se pare interesant. Potrivit cercetatorilor, sentimentul de regret face parte din procesul evolutiv atunci cand vine vorba despre relatiile sexuale.

Ca tot vorbim despre regrete si aici exista diferente intre barbati si femei. Astfel, barbatii regreta ca au fost prea timizi pentru a aborda un posibil partener, ca nu s-au aventurat suficient in relatii sexuale cand erau tineri si ca nu au profitat de perioadele in care erau liberi pentru a fi aventurosi.

Pe scurt, barbatii regreta ca nu au avut parte de mai mult sex ocazional.

De partea cealalta, femeile regreta ca si-au pierdut virginitatea cu partenerul nepotrivit, ca si-au inselat actualul sau fostul partener si ca au trecut repede peste etapele preliminare.

Voi ce regrete aveti?

Link-uri sponsorizate

Comments