Femeile au fantezii, prostii le reprima

eu44
Link-uri sponsorizate

Femeile au fantezii, iar barbatii le reprima! Ma rog, nu toti barbatii, ci doar aia needucati, ingusti si prosti! Chiar aveti senzatia ca vorba ‘prosti, dar multi’ vine de nicaieri?

Barbatii, cu a lor superioritate stupida, le-au obligat pe femei de-a lungul anilor sa-si reprime fanteziile, sa le ascunda, sa le inchida in temnita gandurilor. La astia cred ca se refera vorba aia.

Si uite asa, femeia a primit norme de moralitate, fara sa fie intrebata daca si le doreste, femeia s-a transformat intr-o maicuta semi-frigida, dar curata, lipsita de orice pacat al instinctului.


Ce urat! Ce parjol, ce pierdere uriasa! Nu cu mult timp in urma citeam un studiu care spunea ca femeile se tem mai mult etichetare decat de moarte.

M-am infiorat. Ce povara cumplita au pus prostii pe umerii acestor superbe fapturi. La ce cazne au fost puse sufletele lor. Si asta pentru ce? Pentru niste idioti care vor sa para puternici?

Pai asa esti puternic marlanule? Intemnitand viata de langa tine? Da-i libertate de actiune, boule, daca vreo sa ai parte de un nufar inflorit. Sau esti atat de mandru si masochist incat preferi ca femeia sa aiba spini?

Femeile au fantezii, fantezii frumoase si jur ca nu avem niciun drept sa le interzicem sa le puna in practica. Ba chiar ar trebui sa ne bucuram alaturi de ele de aceste calatorii erotice. Acum sa ne oprim o clipa si sa ne gandim – de cate ori ati reusit sa intrati in taramul fanteziilor partenerelor voastre?

Avand in vedere faptul ca femeile vorbesc cu greu despre fanteziile lor – desi sunt sigur ca mai toate s-au intrebat ‘cum ar fi daca’? dupa ce au vazut Eyes Wide Shut, am dat un search pe google sa vad care ar fi cele mai comune fantezii ale frumoaselor noastre.

La rezultate au iesit asa:
Dominare – ea pe el/el pe ea
Role play – jocuri pe roluri
Sex cu un strain
Sex in 3 cu inca o femeie
Sex cu doua femei
Sex in trei cu doi barbati
Voyeurism
Viol
Exhibitionism
Private dancer

Si lista cred ca poate continua sau se poate restrange de la caz la caz. Ce pacat ca fanteziile femeilor au devenit ceva tabu din cauza prostilor care s-au grabit mereu sa le puna stampile, mascandu-si astfel propria impotenta sexuala si intelectuala.

Ce pacat ca le obligam prin comportamentul nostru sa fie ascunse, mincinoase si complice.

Eu cred ca ar trebui sa invatam sa le apreciem fanteziile si, mai mult, sa le facem sa se simta confortabil alaturi de noi, astfel incat sa-si implineasca fanteziile alaturi de noi.

Ideea de cuplu implica explorarea vietii in toate laturile ei. Drept urmare, e firesc ca atunci cand formezi un cuplu sa te transformi intr-un explorator al fanteziilor celuilalt.

Ce poate fi mai frumos in viata sexuala decat descoperirea si punerea in practica a fanteziilor comune?

P.S.: De curând mi-am lansat prima mea carte, intitulata  -Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante. Daca nu ai apucat sa o comanzi, o poti face telefonic, la numerele: 0751492686 sau 0314382822 si online la adresa bookzone.ro.

Link-uri sponsorizate

Comments