O viata plina de inceputuri sare ca un disc stricat

vinil
Link-uri sponsorizate

Visam doar inceputuri, le adoram! Ne place sa ne multumim doar cu ce e frumos…  cu acea stare de blank!

Cu acea euforie a necunoscutului, cu acea indragosteala care, de cele mai multe ori, este propria proiectie aplicata pe o tinta care in momentul ala nu conteaza.

‘Esti asa cum vreau eu sa te vad si imi place foarte tare, pentru ca ma scald in niste substante secretate de creier care ma fac sa cred ca esti sufletul meu pereche!’

Cam asta se intampla cu inceputurile. Sunt superbe, dar, asa cum le spune numele, sunt doar inceputuri, sunt un soi de luna de miere a relatiilor.

Ei bine, cand incepem sa vorbim despre substanta, de maturitatea relatiilor, ne intristam brusc. Acolo nu ne mai place. Nu ne mai place pentru ca stim ce urmeaza – rutina pe toate planurile, plafonare… dezamagire… cah!

Daca am putea sa avem parte doar de inceputuri ce misto ar fi… isi spun cei mai multi dintre noi. Si eu mi-am pus de cateva ori problema asta.

Din pacate, viata nu arata asa. Viata ti le ofera pe toate, iar o relatie inseamna o munca asidua – 24 din 24 de ore. Esti propriul patron al relatiei tale. Tu si partenerul/a! Doi patroni intr-o firma fara angajati! Wow, nasoala sarcina nu? Pe cine dam vina cand apar greseli? :))

Ei bine, daca vorbim despre relatii, cred ca elementul esential il constituie ANGAJAMENTUL!

Si mai ales dorinta noastra de a ne lua acest angajament si de a-l urma! Aici cred ca e problema. Oamenii refuza sa-si mai ia angajamente, mergand pe ideea ca oricum o sa fie nasol. Si atunci de ce sa se mai chinuie?

Nasol moment. Si atunci ce fac? Viseaza la inceputuri, se imbata cu iluzii. Ceea ce nu vor sa inteleaga este faptul ca o viata plina de inceputuri sare ca un disc stricat.

Ca in refrenul piesei ‘I wanna know what love is’ a trupei Foreigner. In loc sa auzi tot refrenul, tu auzi doar ‘i wanna know, i wanna know, i wanna know’…

Oricat de mult iti place piesa, la un moment dat iti vine sa dai cu discul pe geam. Asa si cu inceputurile…

Foto Credit: redbubble.com

Link-uri sponsorizate

Comments