Femeia independenta – partenera ideala sau cosmarul pe care nu vrei sa-l ai

1474830_767149443299015_1235797758_n
Link-uri sponsorizate

Femeia independenta – imi place cum suna! Are ceva inaltator, nu angelic, ci mai degraba inaltator si aspru. Ca o creatie de Wagner.

Femeia independenta este un must have in aceasta era a feminismului agresiv. Daca nu atingi acest statut, nu esti okay, nu esti ce trebuie.

De cand cu emanciparea, pe femei nu le mai intereseaza sa fie delicate, sensibile – astea sunt semne de vulnerabilitate. Nu, ele trebuie sa ajunga sa nu mai depinda de nimeni, sa aiba initiativa personala, sa-si poata realiza propriul drum, fiind stapanele propriilor vieti din toate punctele de vedere.


Mi se pare o chestie okay asta. Sincer! Femeia independenta este partenera perfecta in viziunea mea, cata vreme nu are de gand sa poarte penis in locul meu.

Si spun asta pentru ca exista si un revers al acestui demers feminin. Sa explic – in acest drum spre obtinerea statutului de femeie independenta, ea isi reprima femininul si imbratiseaza zona masculina din ea.

Astfel, in loc sa se pastreze sensibile si emotionale, femeile se transforma cumva in niste masculi in fusta si capata accente aspre – devin logice si insensibile, dornice de control si nerabdatoare cu ceilalti.

De ce sa aiba rabdare cand pot alege oricand ce vor? Logic nu? Partea proasta este ca aceasta masculinizare abrupta le impinge spre decizii gresite.

De ce? Pentru ca ele vor dori sa-si gaseasca un barbat pe care il vor percepe ca fiind emotional si sustinator – adica fix ce nu-si pot acoperi singure.

Ori aici intervine o situatie nasoala – dupa nu prea mult timp, masculinitatea din ea va ataca feminitatea din el, iar femeia independenta ii va cere barbatului ales sa fie mai… barbat!

Si uite asa ajung nefericite, singure si pe Xanax! Am cunoscut destule femei independente care spuneau ca barbatii nu stiu sa le trateze si ca de fapt ei prefera femei mai putin inteligente si mai ales supuse.

Gresit! Nu, barbatilor le plac femeile care au succes si femeile inteligente atat pentru ca le cresc stima de sine, cat si pentru schimbul util de informatii – ca sa punctez rapid doua motive.

Un singur lucru vor accepta cu greutate barbatii – SA FIE CONCURATI SAU INTIMIDATI. Sunt de acord cu Alon Gratch care spune ca femeile ‘vor barbati care sa se exprime ca femeile si sa se comporte ca niste barbati’.

Asta e si motivul pentru care femeia independenta poate fi partenera ideala sau cosmarul pe care nu vrei sa-l ai.

De ea depinde cum isi va echilibra propria viata, propria natura. Cu cat va fi mai aspra, cu cat va fi mai nefericita.

Cu cat isi va reprima mai mult feminitatea, cu atat ii va fi mai greu sa-si gaseasca un partener potrivit. Lao Tse promova echilibrul de acum 2500 de ani.

Oare de ce ne ambitionam sa nu tinem cont de el si preferam extremele?

P.S.1: De curând mi-am lansat prima mea carte, intitulata-Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante. Daca nu ai apucat sa o comanzi, o poti face telefonic, la numerele: 0751492686 sau 0314382822 si online la adresa bookzone.ro.

Link-uri sponsorizate

Comments