De ce vor barbatii virgine?

1477664_767149429965683_556607413_n
Link-uri sponsorizate

O intrebare care genereaza o plaja destul de larga de raspunsuri. De la secul ‘de ce nu’? si pana la discutii pe marginea neincrederii in sine, dorinta barbatilor de a avea femei virgine se intinde pe mai multe directii.

Ca sa fiu sincer, nu ma dau in vant dupa virgine, mai ales daca tinem cont de faptul ca viata sexuala a fetelor incepe in jurul varstei de 16 ani, ba chiar mai devreme.

Sunt un pic cam batran pentru meseria de deflorator, iar daca virgina a trecut de 20 de ani, dupa parerea mea mai bine ramane virgina :))


In general, cel putin in cazul baietilor, se spune ca e bine sa isi inceapa viata sexuala la curve.

De ce la curve? Pentru ca prostitutia este asociata cu experienta sexuala. Din punctul asta de vedere, femeile sunt usor dezavantajate – 1. pentru ca nu exista suficienti gigolo si 2. pentru ca nu isi incep viata sexuala cu o persoana pe care au cunoscut-o de 5 minute.

Si totusi, sunt de parere ca si femeile ar trebui sa fie initiate de barbati cu experienta. De modul in care au fost initiate tine dezvoltarea lor sexuala ulterioara.

Bineinteles ca se pot perfectiona si pe parcurs, insa cred ca e importanta si prima experienta.

Iata cateva explicatii pe care le zaresc eu – Barbatii vor virgine pentru ca:

1. Vor sa fie stapani
Se cred excelenti amanti si vor sa-si aroge rolul de Demiurg, de deflorator suprem! Nu e ceva rau, cata vreme acest rol nu mascheaza ceva disfunctii erectile sau o crunta neincredere in sine. In plus, daca defloratorul are 40 de ani si virgina 16, cineva ar trebui sa-i administreze individului un sut in cur :))

2. Le e teama de experienta
De-a lungul vietii au avut parte de multe esecuri si au prins o teama fata de femeile experimentate. Drept urmare, vor virgine pentru ca stiu ca ele nu au cum sa-i contrazica.

3. De scarba
Unii barbati au fost crescuti cu o anumita scarba. Pentru ei, o femeie care a avut mai multi parteneri este murdara si atunci vor virgine. Ceea ce nu stiu ei este faptul ca nicio fiinta din lumea asta nu are de gand sa moara fara grade de comparatie. Asa ca ei risca sa se transforme in crescatori de femei pentru altii… de cele mai multe ori mult mai buni.

4. Din ego
Pentru ca vor sa fie ei primii, vor sa fie barbatii vietii tuturor domnitelor deflorate. Nu stiu cu ce te ajuta sa ai in agenda o colectie de virgine rezolvate… sau sa ti se spuna ‘ai fost barbatul vietii mele’ – dar despre asta in alt post :p

5. Pentru ca sunt imaturi
Si au nevoie constanta de confirmare si de o incredere in sine crescuta. In general, acesti barbati isi mascheaza carentele sexuale prin aceste alegeri.

6. Din sadism
Pe unii ii excita sangele si durerea.

Daca identificati si alte motive… lista e deschisa

Link-uri sponsorizate

Comments